Horgász akciók 920

compó címkével megjelölt cikkek

 

Nem árt időnként benézni a színfalak mögé, mert egy sikeres cég filozófiájából, céljaiból, a piachoz való hozzáállásából is sokat lehet tanulni.

"Az én tavam" egyedülálló lehetőséget kínál számodra. Kibérelhetsz pár napra egy egész tavat, ahol nyugodtan horgászhatsz és pihenhetsz a családoddal, senkitől sem zavartatva. Olvass tovább, és tudj meg többet!

A CUKK Halcsali az elmúlt negyed évszázadban egyszemélyes vállalkozásból nagy forgalmú elismert céggé fejlődött, miközben világ-szerte jelentős forgalomra és hírnévre tett szert.

 

Képek és néhány mondat az év első methodos pecájáról. Családi kirándulás volt, a párommal és a két gyerekkel együtt. Két bottal horgásztunk – eggyel-eggyel éppen az, aki a parton volt. Leginkább a fiam és én… Tovább »

Végeztem egy kis kutatást a hazai békéshalakkal kapcsolatban. Kíváncsi voltam, melyek a legnépszerűbb békés halak. Segítségül hívtam a Google különböző eszközeit, hogy megállapítsam, melyik halfajra hány keresés történik egy-egy hónapban. Íme az eredmény. Tovább »

Töklevél, “amur álom”, “ananászos popup”, matchbot, dévér, compó, puhakukorica, pergetőbot, stupek, bojlitű, támolygó, horgászkajak, sátor, napégés, egésznapos eső, harcsa, csuka, ponty…nincs kakukktojás, ez mind Háromfa. Tovább »

Itt a tavasz... a sötét, borongós, rövid nappalok lassan múlttá lesznek és felváltja őket a napsütés és a tavaszias környezet... remek alkalom, hogy horgászni induljunk! Tovább »

 

A címben szereplő két halfaj tilalmi időszaka 2017. június 15-én véget ért. Így ma 0:00-tól újra horgászhatóak és megtarthatóak. Felhívjuk a figyelmet a harcsa 60 cm-es és a compó 30 cm-es legkisebb kifogható méretére! Tovább »

2017. április 11-én folytatódott a compótelepítés, újabb 200 kg érkezett a Tisza-tóba. Korábbi cikkben leírtuk, hogy nagy odafigyeléssel kiválasztott területeken kerülnek vízbe az ivadékok, hogy minél jobb arányú legyen az állomány megmaradása. Tovább »

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. két helyszínen összesen 1 000 kg compót telepített a Balatonba. Az alábbiakban közöljük a tőlük kapott beszámolót: Tovább »

2016.06.16-án 0:00-tól újra fogható a harcsa és a compó is. Tovább »

A klímaváltozásból és a Tisza-tó öregedéséből következő élőhelyi változások egyre kedvezőbb körülményeket teremtenek a compó számára. Tovább »

Ma várhatóan 1000 kg compót és 700 kg vörösszárnyú keszeget fognak a Balatonba telepíteni. A két és háromnyaras korosztályú halakat öt különböző helyszínen engedik a tóba. Tovább »

A Föld átlaghőmérséklet-emelkedése miatt már csaknem egy fokkal melegebbek a magyarországi vizek is, ezt nem minden hal kedveli. A compó viszont kifejezetten élvezi, ami nem csoda, hiszen az egyik legkülönlegesebb halunk. Tovább »

Lezárult a Magyar Haltani Társaság októberben indított közönségszavazása, amelyen most is három jelölt versengett az év hala címért. A társaság honlapjára beérkezett 6364 szavazatnak több mint felével (58 %) a compó lett a 2016-os év hala, jócskán megelőzve a második helyen végzett selymes durbincsot (24%) és a harmadik helyezett márnát (18%). Tovább »

Évindító horgászvásár 640
hirdetés

Compó? Márna? Selymes durbincs? Aki még nem választott az „év hala” verseny jelöltjei közül, december 31-ig megteheti a Magyar Haltani Társaság honlapján (www.haltanitarsasag.hu). Tovább »

A Magyar Haltani Társaság elnöksége ismét három jelöltet állított az év hala címért folyó versenyben, a végső döntést azonban a honlap szavazói hozzák meg. Az a hal lesz a győztes, amelyik 2015. december 31-ig a legtöbb szavazatot kapja. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés