Őszi-téli ruhavásár 2.

Hírek

Sohasem rendelkezett halászatra jogosító okmánnyal, de jó ideje horgászengedéllyel sem az a többszörösen visszaeső orvhalász, akinek tavaly áprilisi ügyére a napokban tett pontot a Kaposvári Törvényszék – számolt be honlapján a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Tovább »

Kifosztotta a horgásztanya kikötőjét a tiszaújvárosi Tisza-szigeten. Tovább »

Több mint egy mázsányi halat vittek volna haza az orvhalászok, amikor rajtuk ütöttek a halőrök. Tovább »

Az eset Brazíliában történt, a LiveLeak tette közzé néhány órával ezelőtt. Az áldozat az óceánban nyugodtan úszott, amikor rátámadt egy cápa. A támadásról videó is készült, amin az látható, hogy a megvadult állat harapása szétroncsolja a férfi combját, és leharapja a heréit. Tovább »

A világ első ötven kilósnál nagyobb pontyát fogta meg Michel Schoenmakers nemrég Magyarországon! Tovább »

Rekord méretű pontyot fogtak a Balatonból, közölte Facebook-oldalán a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Tovább »

Jogosulatlanul áttelepített halat vitt vissza eredeti élőhelyére a Nébih Állami Halőri Szolgálata Tovább »

Ki gondolná, hogy az EU tagjaként, 2018-ban Magyarország fővárosa Budapest középkort idéző módon engedi az emberi fekáliát a Dunába? Lassan sajnos talán mindenki, a Rába, a Tisza, az RSD megmutatta, ez itt lassan a középkor, beleszarunk az ivóvízünkbe, meg a halak életterébe. Tovább »

Thermoruhák 640
hirdetés

Jogerősen lezárta az eljárást a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az illegálisan áttelepített óriásponty ügyében. A hatóság a jellegzetes pikkelyrajzolat-rendellenességgel rendelkező egyedet zár alá helyezte, ezzel egyidejűleg 3 millió forint halgazdálkodási bírság megfizetésére kötelezte az érintett vízterület halgazdálkodásra jogosultját. A halgazdálkodásra jogosult szeptember 30-ig kapott határidőt a kapitális méretű hal eredeti élőhelyére történő visszaszállítására, ellenkező esetben további szankciókra számíthat. Tovább »

Nagy harcsa támadhatta meg a pitbullkeveréket, két óra múlva bukkant föl a teteme a tó közepén. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés