Horgász akciók 920

Hírek

Idén nyáron is sokan készülnek az Adriára nyaralni, a horvát tengerpart sokakat vonz, ráadásul többen készülnek horgászfelszerelést is vinni magukkal. Azonban fontos hangsúlyozni, hogy a horgászengedély mindenkinek kötelező a déli szomszédunknál. Ráadásul ha engedély nélkül horgászunk a tengerparton, és elkapnak, akkor akár 5 000 kunás bírságot is kiszámlázhatnak. Tovább »

A Balatonon a sárga bójákkal jelölt kíméleti területeken tilos horgászni, és áthaladni is. Tovább »

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt hallgattak ki egy beledi férfit a kapuvári nyomozók. Tovább »

Szereti a halat, de nincs horgászengedélye, ezért tiltott módszerhez folyamodott a tiszadobi férfi. Tovább »

Orvhalászat és kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat három tolnai férfi ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség. Tovább »

A tavaly nyári tömeges süllőpusztulás után - ami után egyesek szerint évtizedek kellenek, hogy helyreálljon a tó süllőállománya - a napokban újabb tömeges halpusztulást jelentettek a Velencei-tóról. Tovább »

Lakossági bejelentést követően ért tetten a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) két engedély nélkül halászó személyt szombat este a Sajón. Az emelőhálós módszerrel halászókat még zsákmányszerzés előtt lepték meg az állami halőrök, így a halállományban nem tettek kárt, jogsértő tevékenységük miatt azonban mindkettőjükkel szemben hatósági eljárás indul és akár jelentős bírságra is számíthatnak. Tovább »

A nemzetközi riasztórendszeren keresztül román részről arról értesítették az Országos Vízügyi Főigazgatóságot, hogy Románia területén bányameddőből származó nehézfémszennyezés érte a Szamost. Tovább »

Prologic Cruzade horgász szék
hirdetés

A megalapozott gyanú szerint, kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején és az étteremnek akarták eladni, ami szintén tilos Tovább »

A MOHOSZ november 30-án kiadott, vadonatúj tájékoztatójában többek közt két enyhítés is helyet kapott. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Prologic Cruzade horgász szék

hirdetés