Horgász akciók 920

Hírek

A nemzetközi riasztórendszeren keresztül román részről arról értesítették az Országos Vízügyi Főigazgatóságot, hogy Románia területén bányameddőből származó nehézfémszennyezés érte a Szamost. Tovább »

A megalapozott gyanú szerint, kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején és az étteremnek akarták eladni, ami szintén tilos Tovább »

A MOHOSZ november 30-án kiadott, vadonatúj tájékoztatójában többek közt két enyhítés is helyet kapott. Tovább »

Az újabb szigortások értelmében vízi járműről történő horgászat kizárólag egyénileg végezhető, azaz egy csónakban, hajón, csak egy ember tartózkodhat - számolt be az Index néhány órája. Tovább »

A MOHOSZ imént kiadott tájékoztatója szerint "este 7 óra és reggel 5 óra közötti időben az éjszakai horgászat általánosan nem engedélyezett.". Tehát aki munka után akar egy gyorsat pecázni, figyeljen oda, hogy bár 8-ra haza kell érnie, de csak 7-ig horgászhat. Tovább »

Hallatlan fogás a Tiszában – 240 centis harcsát húztak partra Szegednél. A szerencsés egy talált műcsalival csalta horogra a hatalmas, mintegy 85 kilós példányt. Tovább »

Van, ahol nem látják szívesen a horgászokat a Balaton mentén, mert rendetlenek, van, ahol kifejezetten számítanak rájuk speciális turistaként az utószezonban. Tovább »

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását javasolta annak a hódmezővásárhelyi férfinak az ügyében, akit vesztegetés elfogadása miatt ítéltek el. Tovább »

Indul a harcsaszezon!
hirdetés

Halőri jelentés a Tisza-tóról, 2020.10.02. Tovább »

Haltelepítési beszámoló és előrejelzés a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt-től: szeptember 29-én három helyszínen összesen 14 276 kg háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba. Ezzel együtt idén már 107 838 kg-ot teljesítettek a 300 000 kg-os éves pontytelepítési kötelezettségükből. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés