Horgász akciók 920

Hírek

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt hallgattak ki egy beledi férfit a kapuvári nyomozók. Tovább »

Szereti a halat, de nincs horgászengedélye, ezért tiltott módszerhez folyamodott a tiszadobi férfi. Tovább »

Orvhalászat és kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat három tolnai férfi ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség. Tovább »

A tavaly nyári tömeges süllőpusztulás után - ami után egyesek szerint évtizedek kellenek, hogy helyreálljon a tó süllőállománya - a napokban újabb tömeges halpusztulást jelentettek a Velencei-tóról. Tovább »

Lakossági bejelentést követően ért tetten a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) két engedély nélkül halászó személyt szombat este a Sajón. Az emelőhálós módszerrel halászókat még zsákmányszerzés előtt lepték meg az állami halőrök, így a halállományban nem tettek kárt, jogsértő tevékenységük miatt azonban mindkettőjükkel szemben hatósági eljárás indul és akár jelentős bírságra is számíthatnak. Tovább »

A nemzetközi riasztórendszeren keresztül román részről arról értesítették az Országos Vízügyi Főigazgatóságot, hogy Románia területén bányameddőből származó nehézfémszennyezés érte a Szamost. Tovább »

A megalapozott gyanú szerint, kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején és az étteremnek akarták eladni, ami szintén tilos Tovább »

A MOHOSZ november 30-án kiadott, vadonatúj tájékoztatójában többek közt két enyhítés is helyet kapott. Tovább »

D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett AKCIO
hirdetés

Az újabb szigortások értelmében vízi járműről történő horgászat kizárólag egyénileg végezhető, azaz egy csónakban, hajón, csak egy ember tartózkodhat - számolt be az Index néhány órája. Tovább »

A MOHOSZ imént kiadott tájékoztatója szerint "este 7 óra és reggel 5 óra közötti időben az éjszakai horgászat általánosan nem engedélyezett.". Tehát aki munka után akar egy gyorsat pecázni, figyeljen oda, hogy bár 8-ra haza kell érnie, de csak 7-ig horgászhat. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett AKCIO

hirdetés