Horgász akciók 920

Hírek

A tavaly nyári tömeges süllőpusztulás után - ami után egyesek szerint évtizedek kellenek, hogy helyreálljon a tó süllőállománya - a napokban újabb tömeges halpusztulást jelentettek a Velencei-tóról. Tovább »

Lakossági bejelentést követően ért tetten a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) két engedély nélkül halászó személyt szombat este a Sajón. Az emelőhálós módszerrel halászókat még zsákmányszerzés előtt lepték meg az állami halőrök, így a halállományban nem tettek kárt, jogsértő tevékenységük miatt azonban mindkettőjükkel szemben hatósági eljárás indul és akár jelentős bírságra is számíthatnak. Tovább »

A nemzetközi riasztórendszeren keresztül román részről arról értesítették az Országos Vízügyi Főigazgatóságot, hogy Románia területén bányameddőből származó nehézfémszennyezés érte a Szamost. Tovább »

A megalapozott gyanú szerint, kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején és az étteremnek akarták eladni, ami szintén tilos Tovább »

A MOHOSZ november 30-án kiadott, vadonatúj tájékoztatójában többek közt két enyhítés is helyet kapott. Tovább »

Az újabb szigortások értelmében vízi járműről történő horgászat kizárólag egyénileg végezhető, azaz egy csónakban, hajón, csak egy ember tartózkodhat - számolt be az Index néhány órája. Tovább »

A MOHOSZ imént kiadott tájékoztatója szerint "este 7 óra és reggel 5 óra közötti időben az éjszakai horgászat általánosan nem engedélyezett.". Tehát aki munka után akar egy gyorsat pecázni, figyeljen oda, hogy bár 8-ra haza kell érnie, de csak 7-ig horgászhat. Tovább »

Hallatlan fogás a Tiszában – 240 centis harcsát húztak partra Szegednél. A szerencsés egy talált műcsalival csalta horogra a hatalmas, mintegy 85 kilós példányt. Tovább »

DAM XTherm termoruha szett 640 34e
hirdetés

Van, ahol nem látják szívesen a horgászokat a Balaton mentén, mert rendetlenek, van, ahol kifejezetten számítanak rájuk speciális turistaként az utószezonban. Tovább »

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását javasolta annak a hódmezővásárhelyi férfinak az ügyében, akit vesztegetés elfogadása miatt ítéltek el. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés