Nagy nyári leárazás 920

rekord címkével megjelölt cikkek

 

 

 

Nyolcvan-százéves lehetett az a kapitális méretekkel bíró harcsa, amelyet hétfőn este akasztott Farkas Attila Tiszacsegén. Tovább »

Emberméretű, rettentő nagy busát fogott szombat este a Lázbérci víztározón Boros Tibor. Embernek mondjuk egy jó kövér törpe lett volna a maga 135 centijével, 105 centis haskörméretével és durván 80 kilós súlyával. Tovább »

A Hársasberki horgásztó eddigi legnagyobb harcsáját csalta partra Erdész Csaba. A több mint 65 kilós, 220 centis óriást hosszas fárasztás után sikerült csak mérlegelni. Tovább »

2017. június 3-án késő délután egy 217 cm-es harcsa akadt horogra Szentesen a Gerecz tavon. Igazi szörny, melyet a másfél órai fárasztás után lehetett parthoz húzni. Tovább »

Alighanem magyarországi horgásztörténelmet írt Baranyi Béla, a Delta Carp teszthorgásza. Tovább »

Hrankai Ferenc horgásztársunktól kaptunk egy kedves levelet és képeket, egy hatalmas, közel 40 kilós ponty fogásáról. Tovább »

Február 19-én, csütörtökön került kifogásra a 127 kilós, 2,67 méteres harcsa az olaszországi Pó folyóból. Tovább »

Kiss Ferenc, a Szentgotthárdi Horgász Egyesület tagja a Rába jakabházi szakaszán 10-15 perces fárasztás után terelt szákba egy 6020 gramm súlyú rekordlistás dévérkeszeget. Tovább »

Nagy nyári leárazás 640
hirdetés

Megdőlt a Benelux pontyrekord, negyven kiló feletti tükröst fogott egy holland horgász. Tovább »

Nagyjából egy hete került horogra egy meg nem nevezett magyar tavon az óriás ponty. A fogás Wolfgang Lochner osztrák horgász nevéhez fűződik. A titkolózás bizonyos szempontból nem nagyon érthető. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Nagy nyári leárazás 1200

hirdetés