Horgász akciók 920

Hírek

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 66 éves felsőörsi lakost. Tovább »

Az Ökológiai Kutatóközpont Hal- és Konzervációökológia csoportjának munkatársai a halállomány monitorozásakor két egészséges menyhalat fogtak ki a Balatonból. Tovább »

Majdnem kétszer akkora óriásharcsát fogott egy magyar halász, mint saját maga. A 255 centis, 115 kilós halszörnyet a Szamosból fogta, elmondása szerint saját fejlesztésű hálóval. Tovább »

Eresztőhálós rapsic-pároson ütöttek rajta társaságunk halőrei szombat hajnalban Balatonmáriafürdőn. Egy pécsi illetőségű nő és kísérője még péntek délután helyezte ki a mintegy harminc méternyi hálót, pechjükre munkatársaink résen voltak. Tovább »

11 tonna hal illegális telepítésére derített fényt a Nébih Állami Halőri Szolgálata Tovább »

A Balatonon horgászott az a férfi, aki egyszerre hét bottal horgászott, a zsákmányt pedig nem vezette be a fogási naplójába. Tovább »

Keszthelynél 51 centiméterrel csökkent, Balatonfűzfőnél 42 centiméterrel emelkedett a tó vízszintje. Tovább »

Szép kis árhullám vonul le a Tiszán a következő napokban. A határ túloldalán, az ukrajnai Rahónál oda is készítettek pár tonna műanyagszemetet a folyó mellé - így lett már számos alkalommal a Tiszánk a szomszédos ország szemétlarakója. Tovább »

Bark gumicsónakok
hirdetés

A 2020. évi horgászrend közzététele után több kérdés is felmerült a Duna-ági horgászok részéről, melyeket az alábbiakban igyekszik tisztázni a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség. Tovább »

Február elsején a Tisza-tavi Sporthorgász kft. hivatásos halőre rutinellenőrzés céljából érkezett egy horgászhoz a Tisza folyó 426 fkm-e fölött. A horgász a halőr kérésére felmutatta az aznap váltott állami horgászjegyét és a területi jegyét is. Elsőre minden rendben lévőnek tűnt. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés