Horgász akciók 920

Velencei-tó címkével megjelölt cikkek

 

 

...csak, ha későn indulsz pecázni. Pedig direkt megnézem, mikor kel a nap, és ehhez igazodva ébredek. Szerencsésen sikerül a főnökömet is felébreszteni, az agyam nem akarja megtalálni az átjárást az álom, és az ébrenlét között, így az óra csak csörög, csak csörög, én pedig azt álmodom, hogy csak csörög, csak csörög... Aztán valahogy persze lenyomom, és sovány malac vágtában megcélzom a vizet. Tovább »

 

A tavaly nyári tömeges süllőpusztulás után - ami után egyesek szerint évtizedek kellenek, hogy helyreálljon a tó süllőállománya - a napokban újabb tömeges halpusztulást jelentettek a Velencei-tóról. Tovább »

A Velencei-tó kezd elbalatoniasodni, már ha létezik ilyen szó. Egyre több lezárt partszakasz jelenik meg a Velencei-tavon, a horgászok ennek nem örülnek. Tovább »

Dinnyés - Szinte minden halfajból fogtak az utóbbi napokban, ami a Velencei-tóban megtalálható, ráadásul egy rekord harcsa is horogra akadt. Tovább »

A megyéből elindult Horgász-suli program bemutatkozott a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Velencei-tavi évadnyitó és halászléfőző versenyén. A rendezvényen nagyon jól sikerült a Horgász-suli program részét képező horgász ötpróbaverseny első országos bemutatkozása. Tovább »

Április 1-től újra elérhető lesz a korábbi "országos" jegyhez hasonló területi engedély. Újdonság, hogy a Tisza-tó is újra felkerült a listára. Tovább »

Várhatóan nem rendezi át a piacot a döntés, amely szerint az alhaszonbérleteket ettől az évtől már nem pályázat útján jelölik ki. Tovább »

A viharos 2016-os évkezdet után, újabb változásokkal szembesülhetnek a horgászok jövőre is. Tovább »

Gárdony - A Holdfény sétány hajókikötőjénél bukkantak egy férfi holttestére tegnap fél 2-kor. A vízen úszó fejlámpájára és a betonmólóra kipakolt holmijaira – a többi között mobiltelefonjára, cigarettájára - lettek figyelmesek a szemtanúk, akik szóltak a rendőröknek. Pár nappal korábban egy másik férfi akart öngyilkos lenni. Tovább »

Prologic Cruzade horgász szék
hirdetés

A szabadvizek befagyott területe gyermekre és felnőttre egyaránt vonzerőt gyakorol, ugyanakkor veszélyeket is rejt magában. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság tájékoztatója a jégen tartózkodás szabályairól az alábbiakban olvasható. Tovább »

A kánikula ellenére bőven van víz a Balatonban, nem kell tartani az alacsony vízállás néhány kellemetlen kísérőjelenségétől, mint amilyen például a fonalas algák inváziója a déli parton. Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézet megnyugtató jelentést tett közzé. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Prologic Cruzade horgász szék

hirdetés