Horgász akciók 920

Tudd, hogy értsd!

Horgász thermoruha vásárlásakor fontos szempontok, amelyekre figyelni kell, hogy a legmegfelelőbb ruházatot válaszd: Tovább »

A Balatonon és a nagyobb tavakban már ívnak a küszök, de már a folyóvizekben is gyülekeznek, így összeszedtük azokat a wobblereket, amiket erre az időszakra ajánlunk. Közös bennük, hogy mindegyik minnow formájú, azaz hosszúkás, keskeny testű csali, mivel ilyenkor ez a forma a ragadozók számára a kulcsinger, másmilyen alakú csalival nemigen foglalkoznak. Tovább »

A tél egyik slágerterméke az asztali halfüstölő, aminek segítségével 20 perc alatt remek füstölt hal készíthető. Akár karácsonyi családi halfüstölést tervezünk, akár a vízpartra visszük le a füstölőt, hogy peca közben friss füstölt halat eszegessünk, érdemes odafigyelni pár dologra. Tovább »

Több internetes fórumon is megjelentek olyan információk, miszerint ha Horvátországba megyünk nyaralni, a tengerre nem kell horgászengedélyt váltanunk. Tovább »

Egyre több pergetőhorgász cseréli le a wobblerein a háromágú horgokat egyágúakra. Honnan jön ez az őrület és mi jó van benne? Összeszedtük az egyágú wobblerhorgok három legnagyobb előnyét. Tovább »

Az elmúlt napokban rengeteg kérdés merült fel az idei horgászengedélyek kiadásának csúszásával kapcsolatban. A legtöbb horgász csak félinformációkat hallott, így összeszedtük a leggyakrabban előforduló kérdésekre a válaszokat. Tovább »

Mutatunk három csalitípust, amivel ezeket a helyeket is meg tudod horgászni úgy, hogy nem fogsz minden második dobásra beszakítani egy (akár több ezer forintos) műcsalit. Tovább »

Na de mi is az a cseburaska (cheburashka), kérdezik sokan. Ez egy speciális ólomfej, ami a pergetőhorgászok körében egyre nagyobb tábort hódít meg. A hagyományos jigfejjel (népies nevén twiszterfejjel) ellentétben itt a horog és az ólom nincsen egybeépítve, így a cseburaskán szabadon cserélhetők a horgok. Tovább »

Szezonindító akciók
hirdetés

Sokan kipróbálták, és még több halat fogtak vele. Sokan kipróbálták, és csalódtak benne. Összeszedtük a három leginkább félreértett dolgot a Nanofil zsinórokról. Tovább »

Ha beköszönt a kutyaütő hideg, már csak a legelszántabbak indulnak horgászni. Ragadozókra ilyenkor is sikeresen horgászhatunk, ha odafigyelünk néhány olyan apróságra, amiknek jó időben nem is nagyon van jelentőségük. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés