területi engedély címkével megjelölt cikkek

 

 

 

Akinek betelt a 100 darabos éves kvóta és második éves területit venne a Balatonra, az dupla áron tudja megvenni. Tovább »

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. az alábbi felhívást tette közzé. Tovább »

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. által felajánlott napijegyek közül újabbat sorsolunk ki! Az alábbiakban leírjuk, hogyan indulhatsz a sorsoláson. Tovább »

Az ország egyik legszebb nagy horgásztava a Pilisvörösvár melletti Háziréti horgásztó. A 25 hektárosnak tartott tavat a Pilisből eredő patakból duzzasztották még a rendszerváltás előtt. A hely rendben van tartva, a szelesebb völgyben mindig friss a levegő, évtizedek óta elég kedvelt horgászhely, maga a főhorgászunk, Áder is jól ismerheti. Tovább »

Örömmel számolunk be arról, hogy a Tisza-tóra érvényes 2017. évi területi jegyek már december óta kaphatóak bizományosainknál, és ezek árai nem emelkedtek. Tovább »

Az elmúlt hetekben több egymásnak ellentmondó, illetve pontatlan híresztelés is megjelent a jövő évi tiszai területi engedélyekkel kapcsolatban. Tovább »

Rémhírek terjednek a Facebook-on a 2017-es évi területi jegyárakkal kapcsolatban, ezért összeszedtük azokat az információkat, amiket biztosan lehet tudni. Tovább »

A halászati őrök egyelőre csak figyelmeztetnek. Tovább »


hirdetés

Nyíregyháza – Többoldalú megállapodás született a MOHOSZ, a megyei szövetség és a Szabolcsi Halászati Kft. között. Tovább »

Április 1-től újra elérhető lesz a korábbi "országos" jegyhez hasonló területi engedély. Újdonság, hogy a Tisza-tó is újra felkerült a listára. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés