Horgász akciók 920

Hírek

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást a merítőhálóval "orvhalászó" gyanúsítottakra.. Tovább »

A Tihanyi-félsziget nyugati partjainak előterében nagyszabású vízépítési munka zajlik, melynek célja új ívó- és élőhelyek létrehozása. Nyolc vízalatti kövezés épül, közel félmilliárd forintért. Tovább »

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének halőrei – a Keleti-főcsatorna böszörményi szakaszán – 2020. január 15-én és január 16-án technikai eszközök segítségével megfigyelést végeztek orvhalászat gyanúja miatt. Tovább »

Az elmúlt hétvégén egy horgász érdekes észrevétellel fordult a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft-hez. Mielőtt horgászni indult, a szabályoknak megfelelően szerette volna a 2020. évi állami horgászjegyében megjelölni a horgászat napját. Tovább »

A vízügy simán hagyott volna több száz halat kínok között elpusztulni Siófok kellős közepén, de aztán észbe kaptak Tovább »

Megjelent a 2020-as közép-dunai területi engedély, és az idei szigorítások a horgászokban igencsak vegyes érzelmeket keltenek. Felemelt méretkorlátok, felső méretek, éves darabszám-kvóta és kíméleti területek, feloldott szonártilalom: a horgászok jó része örül a szigorításnak, sokan viszont nem értenek egyet velük. Nézzük át a legfontosabb szabályokat! Tovább »

Hivatásos halőr kollégáim a ragadozóhalas időszakban szembesülnek azzal, hogy horgászaink egy része számára még ismeretlen a 133/2013. (XII.29.) VM. rendelet 28. § (17) bekezdésében foglalt tilalom, mely szerint „Idegenhonos élő csalihallal csalizni kizárólag azon a halgazdálkodási vízterületen lehet, ahol az idegenhonos hal kifogásra került.” Tovább »

2020-tól megváltoztak a behúzós horgászat szabályai a Tisza-tavon. Tovább »

Minn Kota elektromos csónakmotorok
hirdetés

Letöltendő börtön vár a horgászházak kifosztóira. A 4 fős bandát még augusztusban kapták el. Azóta kiderült nem csak a tatabányai tónál fosztogattak, hanem 3 másik megyében is garázdálkodtak. Tovább »

Hol máshol, mint Oroszországban. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés