Horgász akciók 920

Hírek

Eresztőhálós rapsic-pároson ütöttek rajta társaságunk halőrei szombat hajnalban Balatonmáriafürdőn. Egy pécsi illetőségű nő és kísérője még péntek délután helyezte ki a mintegy harminc méternyi hálót, pechjükre munkatársaink résen voltak. Tovább »

11 tonna hal illegális telepítésére derített fényt a Nébih Állami Halőri Szolgálata Tovább »

A Balatonon horgászott az a férfi, aki egyszerre hét bottal horgászott, a zsákmányt pedig nem vezette be a fogási naplójába. Tovább »

Keszthelynél 51 centiméterrel csökkent, Balatonfűzfőnél 42 centiméterrel emelkedett a tó vízszintje. Tovább »

Szép kis árhullám vonul le a Tiszán a következő napokban. A határ túloldalán, az ukrajnai Rahónál oda is készítettek pár tonna műanyagszemetet a folyó mellé - így lett már számos alkalommal a Tiszánk a szomszédos ország szemétlarakója. Tovább »

A 2020. évi horgászrend közzététele után több kérdés is felmerült a Duna-ági horgászok részéről, melyeket az alábbiakban igyekszik tisztázni a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség. Tovább »

Február elsején a Tisza-tavi Sporthorgász kft. hivatásos halőre rutinellenőrzés céljából érkezett egy horgászhoz a Tisza folyó 426 fkm-e fölött. A horgász a halőr kérésére felmutatta az aznap váltott állami horgászjegyét és a területi jegyét is. Elsőre minden rendben lévőnek tűnt. Tovább »

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást a merítőhálóval "orvhalászó" gyanúsítottakra.. Tovább »

D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett
hirdetés

A Tihanyi-félsziget nyugati partjainak előterében nagyszabású vízépítési munka zajlik, melynek célja új ívó- és élőhelyek létrehozása. Nyolc vízalatti kövezés épül, közel félmilliárd forintért. Tovább »

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének halőrei – a Keleti-főcsatorna böszörményi szakaszán – 2020. január 15-én és január 16-án technikai eszközök segítségével megfigyelést végeztek orvhalászat gyanúja miatt. Tovább »