Horgász akciók 920

Hírek

Az új horgászév kezdetén jellemzően megszaporodnak a Horgásztársak kérdései az új állami- és területi jegyváltással, valamint az ilyenkor szokásos egyéb változásokkal kapcsolatban. Az alábbiakban igyekszünk megadni minden fontos információt, ami a zökkenőmentes átálláshoz szükséges. Tovább »

A Duna-ág horgászai számára az év vége legfontosabb kérdése az, hogy a következő évben mennyiért és milyen feltételekkel hódolhatnak szenvedélyüknek. Jelen cikkünkben a lényegesebb változásokat szedtük csokorba. Tovább »

Sohasem rendelkezett halászatra jogosító okmánnyal, de jó ideje horgászengedéllyel sem az a többszörösen visszaeső orvhalász, akinek tavaly áprilisi ügyére a napokban tett pontot a Kaposvári Törvényszék – számolt be honlapján a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Tovább »

Kifosztotta a horgásztanya kikötőjét a tiszaújvárosi Tisza-szigeten. Tovább »

Több mint egy mázsányi halat vittek volna haza az orvhalászok, amikor rajtuk ütöttek a halőrök. Tovább »

Az eset Brazíliában történt, a LiveLeak tette közzé néhány órával ezelőtt. Az áldozat az óceánban nyugodtan úszott, amikor rátámadt egy cápa. A támadásról videó is készült, amin az látható, hogy a megvadult állat harapása szétroncsolja a férfi combját, és leharapja a heréit. Tovább »

A világ első ötven kilósnál nagyobb pontyát fogta meg Michel Schoenmakers nemrég Magyarországon! Tovább »

Rekord méretű pontyot fogtak a Balatonból, közölte Facebook-oldalán a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Tovább »

Indul a harcsaszezon!
hirdetés

Jogosulatlanul áttelepített halat vitt vissza eredeti élőhelyére a Nébih Állami Halőri Szolgálata Tovább »

Ki gondolná, hogy az EU tagjaként, 2018-ban Magyarország fővárosa Budapest középkort idéző módon engedi az emberi fekáliát a Dunába? Lassan sajnos talán mindenki, a Rába, a Tisza, az RSD megmutatta, ez itt lassan a középkor, beleszarunk az ivóvízünkbe, meg a halak életterébe. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés