Horgász akciók 920

pellet címkével megjelölt cikkek

 

Nem árt időnként benézni a színfalak mögé, mert egy sikeres cég filozófiájából, céljaiból, a piachoz való hozzáállásából is sokat lehet tanulni.

 

Régóta foglalkoztat a kérdés, melyikkel érdemesebb pontyra pecázni? Miközben a csapból is a pelletek és bojlik folynak mindenféle ízvariációban, addig a kukorica és más szemes termény, mintha veszítene népszerűségéből, a partszélre kerül a pontyhorgászatban kiegészítő etetésként. Tényleg ennyire fogósak a mesterségesen előállított csalik? Valóban megéri tízszer-hússzor annyit áldozni rá? Tovább »

Az alábbiakban néhány vasvillával egymásra hányt gondolat következik a múlt hét szombaton lezajlott verseny apropóján. Lehetnek benne akár hasznos dolgok is, és teljesen zavaros gondolatfoszlányok egyaránt. Inkább az utóbbi… (Sok kép nem illusztrálja a leírtakat, lévén verseny közben nem nagyon fotózom.) Tovább »

A tettes mindig visszatér, szokás mondani. E tekintetben én kifejezetten szabályszerű bűnelkövető vagyok, legalább is ami a Verba Tanyát és az ottani horgászatot illeti. Most viszont nem versenyre, hanem egy amolyan hétköznapi pecára mentünk Ágival. Mindkét gyerek táborban volt, szombat reggel nekiindultunk hát Nyíregyházának s horgásztunk egész hétfő, kora délutánig. Tovább »

Lassan, megfáradtan, a perzselő melegtől kimerülve készülődtünk a közelgő estére. Már alig vártam, hogy a nap elbújjon a horizont mögött és a perzselő kánikulát felváltsa a langyos májusi éjszaka. Tovább »

A tengeri horgászatban nagyon régóta alkalmazott horog-forma a circle hook. Ezt a formát hozta át a finomszerelékes kelléktárba néhány éve a Guru a QM1 horoggal, s lett annyira sikeres vele, hogy ma már más márkák (pl. Preston /PR C1/, Maver /CS24/) is előálltak hasonló termékükkel. Tovább »

 

 

Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés