Horgász akciók 920

Legyen saját tavad! Csak Te, a családod és a barátaid, senki más

"Az én tavam" egyedülálló lehetőséget kínál számodra. Kibérelhetsz pár napra egy egész tavat, ahol nyugodtan horgászhatsz és pihenhetsz a családoddal, senkitől sem zavartatva. Olvass tovább, és tudj meg többet!

Unod már, hogy ha elmész horgászni, akkor mindig tömeg fogad? Zavar, hogy ha egy kicsit ferdét dobsz, akkor két szomszédod ordít veled, hogy miért dobtál keresztbe? Csendre vágysz, de a többi horgász bömbölteti a rádiót, és részegen üvöltözik?Gyere el az "én tavamra", és próbáld ki, milyen az, amikor csak a Tiéd az egész tó! Nem fog zavarni más horgász, mert csak az lesz ott, akit Te hozol.

Hiába kelsz hajnalban, a legjobb helyekről így is lemaradsz? Eleged van abból, hogy hiába cserkészed be a legjobb horgászhelyeket, mindig jön egy kocahorgász, és a dübögésével meg a nehéztüzér fenekőzéjével még a környékről is elzavarja a halakat? Idegesít, hogy a nappali horgászjeggyel nem horgászhatsz hajnalban és szürkületkor, és így lemaradsz a legjobb kapásokról?

Az "én tavamon" ilyen nem fordulhat elő. Horgászhatsz éjjel-nappal, és nem kell hajnalban kelned a legjobb helyekért, mert Tiéd lesz az egész tó. Ha nappal nagy a hőség, vagy éjjel nincs kapás, akkor bemehetsz aludni egyet a faházba, és ha kipihented magad, folytathatod a horgászatot bármikor bárhol. Minden hely a Tiéd lesz, ott horgászol, ahol kedved tartja.

Elhoznád a családodat, a barátaidat és a kutyáidat is? Évek óta jársz horgászni, de sosem láttál még gémet, vidrát, ívó halat, siklót, vadlibát vagy jégmadarat? Utálod, hogy nem tudod a horgászhelyed kocsival megközelíteni, és több száz métert kell cipelned a dög nehéz cuccaidat?Az "én tavamon" a család is kikapcsolódhat. Lehet csónakázni, fürödni, vizibiciklizni, kajakozni, kártyázni, társasjátékozni, napozni, lengőtekézni, grillezni, bográcsozni, stb. Senki sem fog unatkozni. Te pedig közben nyugodtan horgászhatsz! A tavat pedig kocsival körbe tudod járni, így nem kell cipelned a felszereléseidet sem.

Milyen halak vannak a tóban?

Főleg ponty, kárász, de van keszeg, harcsa, amúr, compó is. A nemes halak zöme 1-5 kg, de voltak már 6-10 kg méretű fogások is, a kárászok pedig leginkább sütnivaló méretűek.

Ha szeretnél pár napra egy saját tavat, és egy élményekkel teli nyaralást a családodnak, vagy ha megnéznél még néhány képet és videót a tóról, akkor a részletekért látogass el a tó Facebook oldalára és honlapjára:

https://facebook.com/entavam
http://entavam.eu

(x)

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés