Gasztro

A karikákra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot 10 szem borssal, a babérlevéllel és a hal farkrészével 1 liter vízben 20 percig főzzük. A megtisztított halat legalább 6 szeletre... Tovább »

 

A lazacot apróra vágjuk, majd kikeverjük vajjal és reszelt rokfort sajttal. Alaposan fűszerezzük és jó habosra kikeverjük. Tálaláskor primőrrel és pirított kenyérrel kínáljuk.... Tovább »

 

A halfiléket vágódeszkára helyezzük és lefedjük háztartási fóliával. Óvatosan klopfolóval megütögtajuük, hogy egyenletes legyen.Sózzuk,borsozzuk,majd citromlevelet csepegtetünk rá... Tovább »

 

A sütőtököt vágjuk ketté,magozzuk ki és hámozzuk meg.Vágjunk belőle szép kockákat,majd a megmaradt darabokat rakjuk egy szilikonlappal ellátott trepsire,sózzuk meg és süssük meg 180... Tovább »

 

 A halat(ponty) megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, a törzsét kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk.Ezeket egyenként megsózzuk és hideg helyen legalább két órán át állni... Tovább »

 

 A spárgának forraljuk vizet és ha forr,akkor rakjunk bele egy csipet sót,szódabikarbónát és forrázzuk le benne a spárgát,majd hideg vízzel öblítsük le.Egy kanál vajat és egy... Tovább »

 

 A halszeleteket sózzuk és borsozzuk,majd facsarjuk rá kevés citromlevet.Hagyjuk állni 5 percet.A zöldségeket mossuk meg majd vágjuk csíkokra és rakjuk bele egy nagy üvegtálba.A... Tovább »

 

A spárgát ha szükséges, akkor meghámozzuk és felaprítjuk, majd forró vízben leforrázzuk. A vízben egy kevés cukrot és frissen facsart citrom levet rakjunk.A halat csíkokra vágjuk és... Tovább »

 

 A csukafilét vágjuk kockára és hintsük meg sóval és borssal, majd nyomjunk rá 3 gerezd fokhagymát és kevés olajjal keverjük össze és hagyjuk állni. 5 perc állás után... Tovább »

 

 A halfilét 8-as húsdarálón ledaráljuk. A halfilé bármilyen halból lehet, de az úgynevezett egyéb halakból (keszeg, kárász, stb.) kitűnő. A ledarált halhúst összekeverjük az... Tovább »

 

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés