Horgász akciók 920

Gasztro

A harcsafilékből szép szeleteket készítünk és sózzuk, borsozzuk. Citromlével meglocsoljuk. Olívaolajat öntünk rá és hagyjuk állni egy kicsit. Addig a burgonyát főzzük meg... Tovább »

 

A busafilét szeletekre vágjuk és sózzuk,borsozzuk. A petrezselymet alaposan megmossuk és összekötjük.A tejbe belereszeljük a fokhagymát és belerakjuk a petrezselyemzöldet.Rárakjuk a... Tovább »

 

A halat sózzuk és lisztbe mártjuk. Vajat melegítünk, amibe olívaolajat öntünk. Ebben megsütjük a halat. Világos, vajas rántást készítünk, amibe belerakjuk a felaprított újhagymát.... Tovább »

 

A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A hagymát, az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát és paradicsomot.... Tovább »

 

A halakat megtisztítjuk, lefejezzük, kibelezzük, majd többször váltott, hideg vízben megmossuk. Lecsurgatjuk, majd lehetőleg műanyag vagy porcelánedénybe, soronként jól lesózva... Tovább »

 

A pisztrángokat szeletekre vágjuk és sózzuk valamint fokhagymával bedörzsöljük és állni hagyjuk.A sütőtököt félbe vágjuk és kimagozzuk.Lehántjuk a héjját és kockára... Tovább »

 

A busaszeleteket megszórom fűszerkeverékkel és kevés olívaolajon megsütöm. A brokkolit sós, vegetás vízben felteszem főzni. Ha megpuhult, behabarom és tejszínnel dúsítom.... Tovább »

 

A pisztrángokat lefilézzük. A paprikát elkeverjük a liszttel és ebbe mártjuk a halszeleteket. Olívaolajon, 3-4 perc alatt megsütjük. Az édesburgonyának vizet forralunk és belerakjuk a... Tovább »

 

A halat felaprítjuk és vajon megpároljuk. Sózzuk és citromlevet nyomunk rá. Hozzáadjuk az apró, kockára vágott édesburgonyát. Együtt puhára pároljuk. Ha már puha mindkettő,... Tovább »

 

 A pisztrángot szeletekre vágjuk sózzuk és citromozzuk,Felmelegített vajban mindkét felét pirosra sütjük.Az édesburgonyát kockára vágjuk és leforrázzuk.Vajon elkezdjük... Tovább »

 

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés