Hírek

Túlméretezett úszókkal rendelkező ezüstkárászt fogott egy horgász egy dél-dunántúli tóban. A Magyar Haltani Társaság elemezte a halról készített fotót. Tovább »

Veszprém - A pecások körében Kövi Gábor nevét sokan ismerik. Egész életében műlegyes horgász volt, és nem is akármilyen, a szaklapokban publikált műlegyes történetei, az egyesületi életről szóló beszámolói sok fiatalt indítottak el a műlegyes horgászat felé. Mára a horgászat nála filozófiává vált, úgy horgászik, hogy nem használ horgot, és nem fog halat. Tovább »

Szinte minden vonatkozó szabályt megszegett az a balatonfüredi férfi, akit novemberben értek tetten a halászati őrök Balatonfüreden a Szövetségi Vitorláskikötőben. Két fogassüllő volt a zsákmánya, amelyek egy éjszakán át várták a szabadulást az őrizetlenül hagyott horgászkészségekről. Tovább »

A pályázat egyéni fotópályázat mely a dunai horgászat témakörét mutatja be. Tovább »

A Tisza-tó jege alkalmas a lékhorgászatra. A folyó id be van fagyva, de a jégre menni tilos! Tovább »

Sok horgász számára a téli hónapok holtszezont jelentenek, s várják a jobb idő, a tavasz közeledtét. Tovább »

Egyre biztonságosabb a jég a Tisza-tavon, indulhat a lékhorgászat! Tovább »

Szigorúan ellenőrzött körülmények között gyéríteni kell a hódokat - hangsúlyozta a napokban a Földművelésügyi Minisztérium szakállamtitkára. V. Németh Zsolt erről a természetvédőkkel is tárgyalt. Gyors megoldást sürget a találkozón részt vevő Czabán Dávid biológus. Tovább »


hirdetés

Örömmel számolunk be arról, hogy a Tisza-tóra érvényes 2017. évi területi jegyek már december óta kaphatóak bizományosainknál, és ezek árai nem emelkedtek. Tovább »

Kimész horgászni a tengerre, egyedül. 55 kilométerre a parttól beleránt egy hal a vízbe, a járó motorú hajód pedig otthagy. Pontosan ez történt egy új-zélandi horgásszal. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés