Hírek

Megkezdte a Tisza-tó tavaszi feltöltését a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A március 26-áig tartó első ütemben az érkező vízhozam függvényében a 620 centiméteres téli vízállás 670 centiméterre emelkedik. Tovább »

Az új halgazdálkodási törvény 2014-től biztosítja és szabályozza a horgászatból és halgazdálkodásból származó állami bevételek felhasználását; ennek köszönhetően Magyarország költségvetésében évente mintegy 514 millió forint áll az ágazat rendelkezésére - közölte a földművelésügyi miniszter hétfőn Budapesten egy szakmai konferencián. Tovább »

Felhívjuk azonban a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy a Balatoni Horgászrend változása miatt két balatoni befolyón a korábbiaktól eltérően lesz pontytilalom! Tovább »

Az ország egyik legszebb nagy horgásztava a Pilisvörösvár melletti Háziréti horgásztó. A 25 hektárosnak tartott tavat a Pilisből eredő patakból duzzasztották még a rendszerváltás előtt. A hely rendben van tartva, a szelesebb völgyben mindig friss a levegő, évtizedek óta elég kedvelt horgászhely, maga a főhorgászunk, Áder is jól ismerheti. Tovább »

Halászati őrök március 18-án a délelőtti órákban orvhalászt értek tetten Balatonlellén, aki egy 50 méteres eresztőhálóval halászott. Tovább »

Az elmúlt napokban két helyszínen - a Magyarszecsődi kavicsbánya-tavon és az Abért I-II. tavon - saját készítésű süllőfészkeket helyeztek ki a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének tagjai. Tovább »

Az alábbiakban olvashatják a KÖTIVIZIG kiskörei szakaszmérnökének tájékoztatóját, a tavaszi feltöltési tervről. Tovább »

Három kurdi férfit hallgatott ki gyanúsítottként a rendőrség. Tovább »


hirdetés

Kölcse, Nyíregyháza – Hektárokra kivetítve arányosan kerülnek majd pikkelyesek a Tisza mellékfolyóiba is. Tovább »

Növekedett a horgászlétszám és a fogási eredmények is 2016-ban a Tisza-tavon. Az ország második legnagyobb taván új engedély-típusokat vezettek be, nem emelték a területi jegyek árát, folytatták a pontytelepítési programot, és gasztrokulturális rendezvényeket is rendeztek tavaly. Ez csak néhány szemelvény a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. 2016-os teljesítményéből. Évet értékeltek a Tisza tavon. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés