Hírek

Beleesett a horgásztóba és megfulladt egy férfi a Nógrád megyei Cserhátsurányban október 22-én, szombaton, holttestét búvárok emelték ki a vízből. Tovább »

A halászat betiltása óta egyre több a horgász a Balatonon, és több a kifogott hal is. Bár a vendéglátósok arra panaszkodnak, hogy nem jutnak balatoni halhoz, a tógazdaság vezetője azt mondja: korábban sem csak a Balatonból fogott halakat árulták a parti büfékben. Tovább »

A szabálytalankodó horgászok, amint meglátták a halőröket, nagy gázzal próbáltak meglépni a törvény elől. Rövid üldözés után meglettek. Tovább »

Hétvégén rendezik a Csónakos Pergető OB utolsó fordulóját, aminek a Tisza-tó ad otthont, a Tiszafüredi Sporthorgász Egyesület a következő kéréssel fordul a horgászokhoz: Tovább »

A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége a Külső-Béda vízterületen hajtott végre telepítést. Tovább »

Tetten értek a Lónyay-főcsatornán egy védett halakat hálóval kifogó orvhorgászt, aki 305 szivárványos öklét szedett ki a vízből - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Levélben kérnek segítséget a halászok a belügyi-, az agrárminisztertől és Áder János köztársasági elnöktől. Egy uniós rendelkezés miatt októbertől ugyanis több százmillió forint díjat kell befizetniük a magyar vízhasználóknak, azaz a halászoknak, a növénytermesztőknek és a kertészeknek. Csak a balatoni horgásztatás miatt évi 400 milliót kell fizetni, összességében több milliárdos új terhet kellene kigazdálkodni a vízhasználóknak! Tovább »

A közép-dunai halőrök beszámolója a szombati napról alább olvasható. Tovább »


hirdetés

A múlt hét folyamán a társaság halőrei ismét új horgászhelyeket alakítottak ki valamint megtisztítottak néhány, korábban használt partszakaszt. A Kis-Tisza, Tisza-hídhoz közel eső részén a 33-as főút mentén így közel 20 hely várja a horgászni vágyókat. Tovább »

A vízhőmérséklet csökkenésével elérkezett az idő, hogy folytassuk a tavasszal elkezdett, de az intenzív horgászlátogatottság miatt nyáron szüneteltetett törpeharcsa-halászatot. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés