Hírek

Alighanem magyarországi horgásztörténelmet írt Baranyi Béla, a Delta Carp teszthorgásza. Tovább »

Orvhalászattal gyanúsít a rendőrség egy 54 éves eperjesi (Prešov) férfit. Tovább »

2017. május 24-én újabb kétnyaras ponty szállítmány érkezett a Tisza-tóhoz. Ez alkalommal 5000 kg egészséges, jó kondícióban lévő hallal gyarapodtak az abádszalóki, az újlőrincfalvi és a tiszafüredi térség vizei. Tovább »

Pénzbüntetésre ítélte a Fonyódi Járásbíróság azt a balatonlellei orvhalászt, akit még márciusban értek tetten halászati őreink egy 50 méteres eresztőhálóval. Tovább »

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége halászati őrei a mai napon összesen 22.500 db előnevelt süllőt (3-5 cm között) helyeztek ki több Vas megyei horgászvízbe. ( Rába folyó; Abért II.tó; Répcelak Csánigi tó; Szombathelyi Csónakázó tó; Újperint 1.sz.tó; Vasvári tavak ; Püspökmolnári tó ; Magyarszecsődi tó; Hársas tó-Máriaújfalu; Vadása tó). Tovább »

Süllyed egy hajó a Dunán az Újpesti öbölnél - értesült a Népszava. Az első hírek szerint olaj folyik a Dunába. A helyszínen a vízügyi hatóság emberei intézkednek, személyi sérülés nem történt. Tovább »

Tegnap délután átadásra került Magyarország első lazaclépcsője Budapesten, a Nagyvárad téren. Ahogy a fotón is látszik, a halak gyorsan használatba is vették a létesítményt. Tovább »

...és mindez a Tiszában landol. A folyóba ömlő befolyóból vett minta vizsgálata botrányos. Tovább »


hirdetés

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A szerdán megkezdett telepítés csütörtökön és pénteken folytatódott. Tovább »

Debrecen – Mozgalmas napokat élnek a megyei horgász szövetség tagjai. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés