Hírek

Végre megérkeztek a Tisza-tavi behúzós horgászjegyek, melyek a Horgászati Központban már kaphatóak is. Ezen kívül Poroszlón a Sellő Horgászboltban is megvásárolhatóak és hamarosan a többi jegyértékesítő bizományosunknál is beszerezhetőek lesznek. A behúzós módszerre jogosító területi jegyek az éves és egy hetes típus mellett már 3 napos formában is kiválthatóak! Tovább »

Átlagosan több mint két százalékkal csökkent 1960 óta a világ tengereinek oxigéntartalma német kutatók szerint, jelentette az MTI. Ennek hosszú távú következményei vannak a már egyébként is oxigénben szegény tengeri régiók halaira és egyéb élőlényire. A Kielben lévő Geomar Helmholtz Óceánkutató Központ munkatársai a világ tengereinek oxigénveszteségével foglalkozó eddigi legátfogóbb kutatást a Nature című brit tudományos lapban mutatták be. Tovább »

Úgy ül a panelok előtt a pecás, kezében a horgászbottal, mintha már a Tisza partján várná a kapást. Tovább »

Február első hetében még sokan szánták rá magukat a lékhorgászatra. Így tett Pikó Sándor és Juhász Marcell is. Ők a Lapos-morotva jegén próbáltak szerencsét süllő reményében. Tovább »

Az alábbi videón látható csónakot a tiszai jeges ár ragadta magával és most csak sodródik a folyón. Ha valahol partot érne vagy sikerülne kimenteni, várjuk a becsületes megtalálót. Tovább »

Ez a sokadik alkalom, de ismét szembekerült az aktuális magyar hatalommal egy helyi közösség. Sőt, a pilisvörösvári Háziréti Horgásztó története rávilágít egy a rendszerváltás idejére visszavezethető tartozásra. Ki viszi a földet, illetve ebben melyik a legnagyobb hal a tóban? Tovább »

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. weboldalán jelent meg az alábbi írás, amit most teljes terjedelmével lekötlünk: Tovább »

Néhány nappal ezelőtt került elő Új-Zéland Déli szigetéről ez brutális szivárványos pisztráng. Tovább »


hirdetés

A madárcsapat a halak pusztításával százmilliós kárt okoz évente. Február végéig vadásznak a kormoránokra a Közép-Tisza mentén, a kiskörei erőműtől lefelé tartó Tisza-szakaszon. Tovább »

Rakamaz, Tokaj – Terepjáróval vontatták a partra a csónakokat az emberek vasárnap délelőtt Tokajban. A vízijárműveket a víz hol felborította, hol csak a fák közé nyomta. Ami meglepő, hogy a Bodrog visszafelé folyik a medrében. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés