Hírek

A jó halőrzés felér egy fél telepítéssel – tartja a mondás halgazdálkodási berkekben. Társaságunk halászati őrei ennek szellemében mindent megtesznek, hogy a horgászok a horgászrendünk és a törvény szabályozta keretek között tevékenykedjenek. Sajnálatos módon a szabályszegések száma évről évre gyarapszik. Az elmúlt időszak tapasztalatairól Havranek Mihály halőrzési vezető számolt be az idei Balatoni Horgászkonferencián. Tovább »

Rémhírek terjednek a Facebook-on a 2017-es évi területi jegyárakkal kapcsolatban, ezért összeszedtük azokat az információkat, amiket biztosan lehet tudni. Tovább »

A november 30-i fagyos reggelen kezdetét vette a második keszegtelepítés Lábodon. Tovább »

A Magyar Országos Horgász Szövetség a jövő évtől kezdve több vízterületre érvényes, összevont területi jegyeket is forgalomba kíván hozni. A horgászok kérésének eleget téve a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. is csatlakozott ehhez a kísérlethez, de még nincs információnk arról, hogy mikor és milyen formában lesznek elérhetők ezek az engedélyek. Tovább »

A Space World egy Délnyugat-Japánban lévő vidámpark, ahol található egy olyan jégpálya, amibe szó szerint belefagyasztottak több ezer halat. Az állatokból többek között kirakták a "hello" szót, illetve az útirányt jelző nyilakat formáztak belőlük a jég alatt. Tovább »

Rakamaz – A tanév nemcsak tantárgyi órákat jelent a nebulóknak, hanem szakköri foglalkozásokat is. A rakamazi általános iskolában a horgász szakkör is megkezdte működését Biri Imre, a Horgász-suli programvezetője irányításával. Tovább »

A rendőrök a halőrök jelzése alapján elfogtak egy orvhalászt Lipóton, akinél a házkutatás alkalmával lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket is találtak. Tovább »

A rendőrök Héderváron, a "Folyó hídnál" ellenőriztek egy férfit november 22-én 15 órakor, aki tiltott eszközzel és módon horgászott. Tovább »


hirdetés

Tiltott eszközökkel és módszerrel horgásztak, súlyos büntetésre számíthatnak. Tovább »

Nem emelkednek jövőre a balatoni területi jegyek alapárai, amelyek immár öt éve változatlanok, viszont elmarad a korábbi években megszokott év eleji értékesítési akció - közölte Szári Zsolt, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés