Halcsíkok spárgával


Hozzávalók:

4 fő részére
• 60 dkg harcsafilé
• 10 dkg vaj
• só ízlés szerint
• 1 csokor petrezselyemzöld
• 2 db citrom
• 1 csipet bors
• 1 kanál cukor
• 80 dkg spárga

A spárgát ha szükséges, akkor meghámozzuk és felaprítjuk, majd forró vízben leforrázzuk. A vízben egy kevés cukrot és frissen facsart citrom levet rakjunk.
A halat csíkokra vágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd kevés vajon megpároljuk.
Fűszerezzük és ha már szépen kifehéredett, hozzáadjuk a megpárolt spárgákat.
Citromhéjat reszelünk rá,óvatosan összeforraljuk és már tálaljuk is.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés