Lazactartár


Hozzávalók:

60 dkg lazac
10 dkg rokfort sajt
10 dkg vaj
1 csipet só
1 csipet fehérbors
1 csipet reszelt lime héj
1 csipet reszelt citrom héj
1 kk porcukor
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
4 szem olívabogyó finomra vágva
1 csipet friss kapor

A lazacot apróra vágjuk, majd kikeverjük vajjal és reszelt rokfort sajttal.
Alaposan fűszerezzük és jó habosra kikeverjük.
Tálaláskor primőrrel és pirított kenyérrel kínáljuk.
Frissen, azonnal fogyasszuk és csak friss lazacból készítsük!

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés