Horgász akciók 920

Gasztro

A lisztet keverőtálba rakjuk, és hozzáadjuk a margarint, élesztőt, porcukrot, tojássárgáját, egy csipet sót, majd kevés tejjel begyúrjuk a tésztát. Az összeállt tésztát kétfelé... Tovább »

 

Aprítsuk fel a felaprított hagymát és kevés zsíron pároljuk meg, egy csipetnyi sóval. Ameddig a hagyma párolódik, készítsük elő a halakat. A megpárolódott hagymára rakjuk rá a... Tovább »

 

 A vöröshagymát félbevágom és felszeletelem, majd olajban megsütöm. 2 citrom levét rászűröm, sózom, borsozom és a kaporral megszórom. A hal szeleteket kettévágva ráteszem és... Tovább »

 

 A vöröshagymát apróra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát felszeleteljük. A harcsát közepes kockákra vágjuk. Egy edénybe olajat öntünk, elkezdjük párolni a vöröshagymát.... Tovább »

 

A halszeleteket sózzuk és borsozzuk.Lisztbe, felvert tojásba és szezámmagba panírozzuk.Az olívaolajat felmelegítjük és rakunk bele vajat.Ha felmelegedett a zsiradék, belerakjuk a... Tovább »

 

A halfiléket(lehet ponty vagy süllő is) szeletekre vágjuk és sóval meghintjük.Egy nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk a hozzávalókból.Ha készen van, rakjuk fel az olajat,... Tovább »

 

 A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni.Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat.Lefedve, 3 percig pároljuk és megszórjuk... Tovább »

 

A hagymát finomra vágjuk és vajon megfuttatjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a kockára vágott halat és megszórjuk a fűszerekkel. Ha kifehéredett a hal,akkor felöntjük a borral és... Tovább »

 

A harcsaszeleteket sózzuk és citromlével meglocsoljuk. A vajat és az olívaolajat felmelegítjük és belerakjuk a halszeleteket. 2-3 perc alatt mindkét felüket megsütjük.A... Tovább »

 

Kockázd fel a halfilét. A citromlevet keverd össze sóval, borssal, összevágott petrezselyemmel és olajjal. Forgasd meg benne, a kockára vágott halat. Tedd a hűtőbe, fedővel... Tovább »

 

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés