Horgász akciók 920

picker címkével megjelölt cikkek

 

Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak a Dunán pontyot, de abban is, hogy még többen szeretnének. Volt idő, hogy én is úgy tekintettem rá, mint valami elérhetetlen célra, aztán rászántam magam és egyre többet áztatom a kukoricát.

 

A történet valamikor 2005-ben kezdődött. Álltunk Tímárnál a Tisza partján, gumicsizmánk bokáig süllyedt az agyagba. A folyó meredeken mélyült a csizma orrától, a meghorgászott távon 5 méternél is mélyebben szaladt előttünk. Polyák Csabi mellettem készségesen magyarázott a bolognai botos pecáról, amit azonmód be is mutatott, én pedig rögtön gyakorolhattam. Keszegeket fogtunk, karikákat és néhány dévért. Nagyon tetszett az a horgászat, hosszú idő után az első folyóvízi élményem volt. Tovább »

Ennyi jutott a tavasz első valódi (azaz a halakkal közös…) pecájára, de nem is kellett több. Tényleg Tovább »

Dunai játszótársaimra tilalom van, így vasárnap délelőtt a Csőhídi-pályán keszegeztem egy közepesen jót, pickerrel. Jöttek igen darabos bodorkák, karikák, néhány szebb dévér. Tovább »

Új nap, új lehetőség! Én is ezt remélem, mert az előző cikkemben szinte semmit nem fogtam, viszont sok értékes információval gazdagodtam, ami sokat érhet a későbbi horgászataim alkalmával. Az áradó dunai vízállásban nehezen lehetett megközelíteni a mai napra kiszemelt helyemet, de megpróbálkoztam vele, hátha. Tovább »

 

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés