Horgász akciók 920

Sporthorgász

Dunai játszótársaimra tilalom van, így vasárnap délelőtt a Csőhídi-pályán keszegeztem egy közepesen jót, pickerrel. Jöttek igen darabos bodorkák, karikák, néhány szebb dévér.

Camping - Prologic Cruzade 640
hirdetés

Mellettem egy középkorú házaspár horgászott. Feedereztek, kevés eredménnyel és spiccbotozással múlatták az időt. Ez utóbbi legalább szórakoztató lehetett a partszélben nagy rajokban mozgó küszök miatt. Három rendes, sütnivaló dévérrel kiegészítettem aznapi zsákmányukat, nagyon hálásak voltak érte. A házaspár hölgytagja megkérdezte: „Ugye sporthorgásznak tetszik lenni?” Visszakérdeztem, hogy mire gondol, jó lett volna tisztába kerülni a fogalommal, mielőtt válaszolok. „Hát mert visszaengedi mind és előtte olyan aranyosan lefényképezi őket” Mit mondhattam volna? Ahogy Artúr király válaszolt Sir Bedevere kérdésére a Gyalog galoppban, olyan határozottsággal válaszoltam én is: „Igen, az vagyok…”

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

lajos007lajos007 (fikanick)
5 éve

A törvény szerint a pálinkát sem lehet elajándékozni.

2
ajándékhalajándékhal (fikanick)
5 éve

A törvény szerint tilos a kifogott halat elajándékozni, értékesíteni ! igaz, hogy senki nem tartja be, de legalább törvény van róla.Az nem számít, hogy értelmetlen !

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Prologic Cruzade 1200

hirdetés