Szezonindító horgász akciók 920

Sporthorgász

Dunai játszótársaimra tilalom van, így vasárnap délelőtt a Csőhídi-pályán keszegeztem egy közepesen jót, pickerrel. Jöttek igen darabos bodorkák, karikák, néhány szebb dévér.

Daiwa orsó és bot vásár
hirdetés

Mellettem egy középkorú házaspár horgászott. Feedereztek, kevés eredménnyel és spiccbotozással múlatták az időt. Ez utóbbi legalább szórakoztató lehetett a partszélben nagy rajokban mozgó küszök miatt. Három rendes, sütnivaló dévérrel kiegészítettem aznapi zsákmányukat, nagyon hálásak voltak érte. A házaspár hölgytagja megkérdezte: „Ugye sporthorgásznak tetszik lenni?” Visszakérdeztem, hogy mire gondol, jó lett volna tisztába kerülni a fogalommal, mielőtt válaszolok. „Hát mert visszaengedi mind és előtte olyan aranyosan lefényképezi őket” Mit mondhattam volna? Ahogy Artúr király válaszolt Sir Bedevere kérdésére a Gyalog galoppban, olyan határozottsággal válaszoltam én is: „Igen, az vagyok…”

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

lajos007lajos007 (fikanick)
5 éve

A törvény szerint a pálinkát sem lehet elajándékozni.

2
ajándékhalajándékhal (fikanick)
5 éve

A törvény szerint tilos a kifogott halat elajándékozni, értékesíteni ! igaz, hogy senki nem tartja be, de legalább törvény van róla.Az nem számít, hogy értelmetlen !

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Szezonindító horgász akciók 1200

hirdetés