Szezonindító horgász akciók 920

Pécsi tó címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A szabadvizek befagyott területe gyermekre és felnőttre egyaránt vonzerőt gyakorol, ugyanakkor veszélyeket is rejt magában. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság tájékoztatója a jégen tartózkodás szabályairól az alábbiakban olvasható. Tovább »

A hét elején 3300 kg tenyeres méretű (20-25 dkg/db) kárász került kihelyezésre a Pécsi tóba. Tovább »

A III. OrfűFitt Pécsi-tó át-és körbeúszást augusztus 9-én, vasárnap tartják, így aznap lesz, ahol korlátozzák a horgászatot a majdnem hetven hektáros tavon - derült ki a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetségének (HEBMESZ) híréből. Tovább »

Tegnap a Pécsi tóba 1.800 kg ponty került kihelyezésre. Tovább »

Június 23-án kedden a Pécsi tóba 2.000 kg ponty került kihelyezésre. Tovább »

Újabb halfajjal gazdagodott a napokban a Pécsi-tó, ahova hatszáz darab, még nyolc-tíz centi nagyságú szivárványos pisztrángot telepítettek. Az ötlet, miszerint egy oxigéndús, viszonylag hűvösebb vizet kedvelő halfajt telepítenek a tóba ugyan furcsa lehet, de a víz hasznosítójának ez semmibe sem került. Tovább »

Az elmúlt néhány év során több száz fővel csökkent a Pécsi Horgász Egyesület taglétszáma, de tavaly a folyamat ott is megállt, a pecások száma stagnál. A horgászat mindazonáltal változatlanul az egyik legnépszerűbb hobbi Pécsett is, csak ennek az egyesületnek a kötelékébe mintegy háromezren tartoznak. Tovább »

Március 23-án került sor a kétnyaras harcsák telepítésére a Pécsi tó Laterum alatti részén. Tovább »

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
hirdetés

Dráva folyó Baranya megyei szakaszára megváltott éves területi jegyek érvényessége is kitolódik 2015. január 31-ig és a Pécsi-tóra is ugyanez vonatkozik! Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Ajándék etetőanyag minden rendeléshez

hirdetés