Szezonindító horgász akciók 920

horgászlétszám címkével megjelölt cikkek

 

 

 

Az elmúlt néhány év során több száz fővel csökkent a Pécsi Horgász Egyesület taglétszáma, de tavaly a folyamat ott is megállt, a pecások száma stagnál. A horgászat mindazonáltal változatlanul az egyik legnépszerűbb hobbi Pécsett is, csak ennek az egyesületnek a kötelékébe mintegy háromezren tartoznak. Tovább »

Egy fontos fideszes politikus kezébe került a hazai halak sorsa. A nevéhez köthető törvény a horgászszervezeteknek adja 2016-tól a hazai vízterületek kezelési jogát, az új halfogási szabályok pedig a halállományt védik. Szerinte az sem gond, ha még szigorúbb szabályokat vezetnek be egyes vizeken, mert a nagy halaknak már nincs helyük a konyhán. Nemrég a Magyar Országos Horgász Szövetség elnökének is megválasztott Szűcs Lajos a horgászatot százmilliárdos üzletnek látja, amit érdemes támogatni, így akár 10 milliárd forint uniós pénz is juthat a szektornak. Tovább »

Öt év alatt ötvenezerrel csökkent a horgászok száma Magyarországon. A folyamat eddig megállíthatatlannak tűnik. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Szezonindító horgász akciók 1200

hirdetés