Horgász akciók 920

Hírek

Tegnap este megszavazták az új halgazdálkodási törvényt. Bár a halászatot nem szünteti meg, de jelentős korlátozásokra van kilátás, ami a természetes vízi halászatot illeti. Tovább »

A finomszerelékesek Klubcsapat világbajnokságán 2013-ban a Perfect-Timár-Mix Team képviselte hazánkat. Az olaszországi Brian csatornán június 8-9-én megrendezett viadalon az Ágoston Lajos, Csöregi Balázs, Kaló Zoltán, Nagy András, Timár Szabolcs, Várszegi Balázs (csapatkapitányok: Magyar Szilárd és Timár Gábor) összetételű fiatal gárda a nagyszerű harmadik helyet szerezte meg. A világbajnokságot a szerbek nyerték, míg a második helyre a szlovén gárda ért oda. Gratulálunk! Tovább »

Már teljes horgászati és halászati tilalom van érvényben az egész magyarországi Duna-szakaszon! Tovább »

A fejér megyei halászati főfelügyelő a Közép-Dunai szakaszra AZONNALI HATÁLLYAL általános horgászati és halászati tilalmat rendelt el. Tovább »

Komárom-Esztergom megyei Kormányhivatal Vadászati és Halászati Osztálya 2013. 06. 05.-én 13 órától a határozat visszavonásáig a Duna Komárom- Esztergom megyei szakaszán, annak mellék és holtágaira általános halászati és horgászati tilalmat rendel el. Tovább »

Addig keresték a legjobb horgászhelyet egy lakóautó külföldi gazdái, míg végül a tóban álltak meg. Az eset Csopakon, az Örkény sétánynál történt, írja a Blikk.hu. Tovább »

A vízkezelő kérésére az illetékes hatóságok hozzájárultak a Tisza-tavon is a pontytilalom korábbi feloldásához. Ennek értelmében 2013. június 1-től ismét lehet pontyra horgászni. Tovább »

A MOHOSZ kérelmére a Fejér Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatósága, mint elsőfokú halászati hatóság a Velencei-tavon május 31-től feloldotta a ponty fogásának fajlagos tilalmát. Tehát 2013. május 31-én, pénteken, 0 órától ismét lehet pontyra horgászni a Velencei-tavon. Tovább »

Indul a harcsaszezon!
hirdetés

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter benyújtotta kormánya nevében a sokunk által várt T/11113. számú, a halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló törvényjavaslatot az Országgyűlésnek. Tovább »

A ragadozóhalak állományának gyarapítása érdekében 4 ezer csukát telepítettek a napokban a Zala megyei kistolmácsi víztározóba, ahol májusban és júniusban feloldották a pontyfogási tilalmat is - tájékoztatta a tó tulajdonosa, a Zalaerdő Zrt. csütörtökön az MTI-t. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés