Horgász akciók 920

Hírek

Te döntesz! Ha aláírod a népi kezdeményezést, és megszavazza az országgyűlés, akkor tavaszi halászati tilalom lép érvénybe, de egyben horgászati tilalom is. Ráadásul a halászok kiskapuja továbbra is nyitva maradhat! Tisztába tesszük a kérdést! Tovább »

Támogatta az Országos Választási Bizottság szerdán az általános halászati és horgászati tilalmi időszak bevezetéséről szóló népi kezdeményezést. Az ügyben országos aláírásgyűjtés indulhat. Tovább »

Vajon kihez kellene imádkoznunk, ha már az angyalok sincsenek a pártunkon… Legalábbis a Gasztroangyal, aki minden közbevetés nélkül nyugtázta beszélgetőpartnere – az egyik Balaton-parti vendéglő üzemeltetője/főszakácsa/tulajdonosa (?) kijelentését: a halételeik nyersanyagát, a balatoni keszeget és fogassüllőt ő bizony a horgászoktól szerzi be. Tovább »

Milliós károkat okoznak Csongrádban a kormoránok, a helyi halászok, vadászok és horgászok összehangolt támadást indítanak a madarak ellen, de nincsenek könnyű helyzetben. Tovább »

Az akciós balatoni területi horgászengedélyek eredetileg január 27-ig voltak megvásárolhatóak az ismert horgászjegy-értékesítő bizományosainknál. A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk az akciót az ügyfélszolgálati irodánkban! Tovább »

Hawaii – A búvárokhoz fordult segítségért egy horgászzsinórba tekeredett delfin Hawaii partjainál, a szerencsétlen emlős addig mutogatta magát, amíg az egyik merülő észre nem vette szorult helyzetét. Tovább »

A csapadékos időjárás hatására elindult a Balaton vízszintjének intenzív emelkedése: az elmúlt három hét alatt összesen tíz centiméterrel nőtt a tó vízszintje. Tovább »

A halak nem éreznek fájdalmat, még akkor sem, ha horogra akadva keservesen vergődnek - állapították meg egy új kutatás szerzői. Tovább »

Bark gumicsónakok
hirdetés

A vízminőség mérésével vigyáznak a telelő halakra a Tisza-tavon. Ennek keretében a tározó teljes területén, összesen 22 mintavételi helyet jelöltek ki a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft. munkatársai. Tovább »

A Tisza-tó olyan állóvíz, amely folyik. Viccesen, de találóan jellemezte így egyik jeles vízügyi szakemberünk az Alföld legnagyobb vízterét. A változatos élőhelyekkel és élővilággal rendelkező féltermészetes–félmesterséges víztározó valóban egyedülálló létesítmény, amely egyedi bánásmódot kíván. Halgazdálkodása sem szorítkozhat csupán a hagyományos telepítésekre, kihasználatlanul hagyva a környezeti adottságokban rejlő lehetőségeket. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés