Horgász akciók 920

Hírek

Figyelem, a halászati törvény tervezetet alább olvashatjátok! Április 2-ig lehet észrevételeket küldeni. Tovább »

Dr. Áder János köztársasági elnök véleménye a horgász-halász ellentétről a következő: Tovább »

Jó napot, jó bevágást! Áder János beszéde után a Parlament felsőházi üléstermében indult Végső Leszámolásra a köztársasági elnök támogatta pecás sereg a maroknyi, kártékony, de nagy lobbierejű természetes vízi halász ellen. Aki azt hitte, ebédre már halászfilé lesz a menü, hiszen kétezer pecásra jut egy halász, marha nagyot tévedett. Meghökkentő, de úgy tűnik, a halászoké az első olyan társadalmi csoport, amelyik sikeresen veri vissza a Fidesz letámadását. Pedig ezúttal pont jól jártunk volna az erőpolitikával. Tovább »

Siófok, 2013. március 25., hétfő (MTI) - A balatoni viszonyokat nem veszi kellően figyelembe a halgazdálkodásról szóló törvényjavaslat jelenlegi szövege, a keretjogszabály tervezetét a keddi parlamenti nyílt napon bocsátják szakmai vitára - mondta a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek hétfőn. Tovább »

Baráth Zsolt vs Illés Zoltán (2013-03-25) Tovább »

Hat jégkorszaki halászhorgot találtak német régészek egy Berlin-közeli ásatáson, a legrégebbi mamutagyarból készült és korát 19 ezer évesre teszik. Tovább »

A Magyar Haltermelő és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetsége (MAHAL) kezdeményezte a Kúriánál az Országos Választási Bizottság (OVB) azon határozatának megsemmisítését, amit az abádszalóki Tiszai Vitorlás Egyesület népi kezdeményezésével kapcsolatban hozott. Tovább »

Ön tudja, kedves Horgásztárs, hogy mit jelent, ha aláírja azt az OVB által hitelesített kérdőívet, amelyben Brumbauer Tibor a halászat betiltását kezdeményezte? Azt, hogy horgászni sem lehet az adott időszakban! A halászok kifogással élnek, éppen a kérdések félreérthetősége miatt. Tovább »

Indul a harcsaszezon!
hirdetés

Rácalmás, Dunaújváros - A Közép-Duna Menti Horgászegyesületek Szövetségének létrejöttét ünnepelték a szervezetek és önkormányzatok vezetői Rácalmáson. A horgászegyesület mindenütt a legnagyobb civil közösség. Tovább »

FeHoVa 2013. - Horgászat jövője Az idén 20. alkalommal került megrendezésre a Hungexpo területén a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás. A kiállítást 2013. február 14-én Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke nyitotta meg. Beszédében részletesen elemezte a vadászat helyzetét, szólt az elért eredményekről, a megoldandó feladatokról. Természetesen horgászati kérdésekről, a horgászat jövőjéről is igen fontos célokat vázolt. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés