Horgász akciók 920

Hírek

A 2013-as Balatoni Horgászrend változásairól a november 24-én a balaton-parti horgász egyesületek képviselőinek tartott előadások alkalmával és a november 27-én társaságunk központjában tartott sajtótájékoztatón már beszámoltunk, a teljes szöveget ezúttal mindenki számára elérhetővé tesszük. Tovább »

Horgászbörze - Használt horgászcikk vásár 2012. november 25., vasárnap 09-12.00-ig Tovább »

November 9-én az Aranyponty Halászati Zrt. rétimajori tavain hozzákezdtek a Tisza-tavi tőpontyivadékok lehalászásához. A Sporthorgász N. K. Kft. munkatársai is jelen voltak az eseményen, így meggyőződhettek az immár egynyaras kort elért halak egészségi állapotáról, ellenőrizhették fejlettségüket. Tovább »

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség értesíti a horgászokat, hogy az éves haltelepítési tervének megfelelően a Ráckevei Duna-ágon két és háromnyaras ponty telepítésére az alábbi helyeken és időpontokban kerül sor. Tovább »

Október 18-án elvégeztük az év utolsó ivadékvizsgálatát, melynek eredménye a várakozásoknak megfelelő lett. A vízhőmérséklet csökkenése miatt az ivadék nagy része már elhagyta a sekély parti régiót, átvonultak a mélyebb mederrészekbe. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés