Horgász akciók 920

halpusztulás címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A tavaly nyári tömeges süllőpusztulás után - ami után egyesek szerint évtizedek kellenek, hogy helyreálljon a tó süllőállománya - a napokban újabb tömeges halpusztulást jelentettek a Velencei-tóról. Tovább »

Péntek reggelre nem állt meg a halpusztulás a felső öbölben, de sajnos még nagyobb mértéket öltött, mint csütörtökön. Tovább »

Tömeges halpusztulást tapasztaltak a horgászok Dunaújvárosban, a Szabadstrandon ma reggel. Tovább »

A Baranya Megyei Kormányhivatal feloldotta az Ormánsági Dolgozók Horgász Egyesület kezelésében lévő Majláthpusztai tavon február végén elrendelt horgászati tilalmat. Tovább »

Ez a hír minden évben már a napszítta stégek, lángos sütödék képzeletbeli illatával tölti el az igazi balatonistákat. Így aztán mi is csak azért írunk róla, mert jobb többször, mint egyszer sem: elsőfokú viharjelzés percenként 45 felvillanással jár, ekkor a partközelben még lehet fürdeni; a sűrűbb, 90-szer felvillanó jelzésnél viszont már tényleg irány a part. Viharjelzők sziasztok, jó lesz titeket újra látni! Tovább »

Április 1-jén 0:00-tól újra horgászható és megtartható a Tisza-tavon a harcsa és a csuka. A fogásra jó esélyek mutatkoznak mindkét hal esetében, ugyanis a kevésbé tiszta vizű élő folyószakaszon és öblítőcsatornákon harcsára míg az attól távolabb eső, védett kubikokon, holtágakon csukára ideális a terep. Tovább »

A Baranya Megyei Kormányhivatal horgászati tilalmat rendelt el a Duna Kölkednél található holtágán a Belső-Béda halgazdálkodási vízterületen, valamint a Majláthpusztai tavon. A tilalom elrendelését a helyszínen tapasztalt halpusztulás okának tisztázása, a halak, illetve élőhelyük védelme tette szükségessé. Tovább »

Hatalmas mennyiségű döglött hal sodródott a tatai Öreg tó partjára. Tovább »

Prologic Cruzade horgász szék
hirdetés

Élősködő rák pusztítja a halakat a Ráckevei Duna-ágon. Eddig 15 mázsa pusztult el. A horgászok azt gyanítják: a horgászszövetség már eleve betegen telepítette be a pontyokat. A szövetség szerint azonban a holtágban fertőződtek meg. Tovább »

Tömeges törpeharcsa-pusztulás a szolnoki Holt-Tiszában, valószínűleg herpesz miatt. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés