Horgász akciók 920

horgászegyesület címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A Szalki-sziget horgászturizmusának nyitórendezvénye lehet a június 25-i Horgász- és Halászléfőző Verseny. Az ország több városából vett számos példa alapján született meg az ötlet ehhez a rendezvényhez, melyre örömmel jönnek majd a meghívott vendégek. Tovább »

Miskolc, Alsózsolca – A Nagy Borsodi Horgász Egyesület tavaszi telepítése márciusban volt a több mint 70 fős horgász sporttárs jelenlétében. Három év után először tartottak nyilvános hal telepítést a Csorba-tónál és a Házgyári-tónál. Tovább »

A város egyik gyöngyszeme lehetne a Vár-tó, melynek halgazdálkodási tervét most dolgozzuk ki" - emelte ki dr. Késmárki István, a Mofém Horgászegyesület elnöke. Tovább »

Hódmezővásárhely, Mártély - Egy napig úgy tudták a vásárhelyi Dobó Ferenc Horgász Egyesület tagjai, újra megkapták a mártélyi vizek kezelési jogát. Pillanatnyilag sem ők, sem riválisuk, a Mártélyi Tájgazdálkodási Kft. nincs birtokon belül. A víz az országos szövetségnél maradt. Tovább »

A kormányzat régóta hangoztatja, hogy a horgászoknak szeretnék adni hazai vizeinken a halgazdálkodási jogokat. A horgászegyesületek izgatottan készülnek a pályázatokra, de azokat a mai napig nem írták ki. Az alig kétéves halgazdálkodási törvényhez viszont benyújtottak egy módosítót, amely szerint már az országos horgászszövetség is megkaphatja a főbb vízterületeket. Tovább »

A horgászok ötven év után megváltak régi névadójuktól. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés