Horgász akciók 920

VIII. Magyarországi PontyShow Közép-Európa legnagyobb pontyos eseménye

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a nyolcadik PontyShow!

A helyszín ezúttal is – immáron negyedik esztendeje – a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz. Az óriási érdeklődés szokás szerint nem csak a látogatók felől tapasztalható, hiszen már szeptember közepére elfogytak a pavilonban a standok, melyeken a hetven kiállító száznegyvennél is több márkával vonul majd fel.

A legnagyobb pontyos cégek idén is eljönnek a Budapesti Show-ra, 300 négyzetméteren mutatja be termékeit és újdonságait a Fox, közel 400 négyzetméteres gigantikus standdal érkezik a Trakker, Gardner, CC Moore, Aqua, Reuben Heaton, Cygnet, ATT márkákat forgalmazó Pontycentrum csapat, de a Prologic, Okuma és Mustad hazai képviselete is beerősít, minden eddiginél nagyobb területen mutatják meg a népszerű pontyos termékeiket.

A Nash Hungary is nagyot durrant idén, impozáns megjelenéssel készülnek.
Teljes termékválasztékát bemutatja még a SPRO, JRC, Solar, Taska, TF Gear, Kryston, Anaconda, Trabucco, K-Karp, Mack2, és még sokan mások…

A legnagyobbak mellett a legnépszerűbb régiós brandek, illetve kisebb-nagyobb hazai manufaktúrák, felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó európai vállalkozások is jelen lesznek, mint például a Carp Academy, Nevis, Carp Zoom, Haldorádó, Imperial Baits, Zadravec Baits, Nikl, SBS, Manta, Dovit, King Baits, és még hosszasan sorolhatnánk…

Idén is jópár új kiállítóval gazdagodik a népes tábor: első alkalommal vesz részt a rendezvényen a kivételes minőségéről híres angol horgász ruházat a NAVITAS. A Trabucco, és K-Karp hazai forgalmazóját is örömmel üdvözöljük a PontyShow-n. A Czero Fishing Team felvonultatja az egyre bővülő termékpalettáját.

Egyenes Olaszországból érkezik a Rolly Carp, mely remek minőségű bojligyártó gépeit mutatja be a magyar közönségnek. A Fishing Time csapata élethű trófeákkal dobja fel a hangulatot. A Drennan és ESP forgalmazója is jelen lesz. Most először lép a PontyShow nagyközönsége elé a Carpstore áruház, aki a LucX és a Saber forgalmazója. Örömmel jelentjük, hogy debütáló csaligyártókból is színes lesz a felhozatal, a Meus Baits, Eventus boilies, Abiotic Carp, Profi Csali, Imothep Baits, MG Carp, XTRA Carp csalikat érdemes lesz végigszaglászni.

A Decathlon pontyos vonala is egyre jelentősebb, idén 160 négyzetméteren vonul fel a francia sportóriás. Ők elsősorban a sajátmárkás Caperlan pontyos termékek széles választékát hozzák, és jópár különleges akcióval is készülnek, köztük egy egyedi Minn Kota szett kedvezménnyel.
A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette testközelből is megismerkedhetnek majd a modern pontyhorgászatban egyre népszerűbb etetőhajókkal. A Delta standon érdemes lesz elidőzni, és megvizsgálni az elnyűhetetlen kishajókat. Egyedi fejlesztésű bóják, tapogató és talajmintavevő szerkezetek is színesítik a kínálatot. A Rod Building arénában pedig a legendás Free Spirit botokat is kézbe vehetik a látogatók.

 

Akit nem szédít meg a termékek bőségének zavara a forgalmazók között, az még mindig elveszhet a programokban – garancia erre a sok híres pontyhorgász.
A nagyszínpadon egymást érik majd a színvonalas előadások, de a standokon is egész napos bemutatók szórakoztatják a közönséget. A kordás fiúk idén is itt lesznek, mindhárom napon járni fog a kezük folyamatosan, népszerű kötéseket, fogós csalizási trükköket mutatnak majd be.
Egy élő legenda, Steve Briggs is vendége lesz az idei PontyShow-nak, sőt a 2016-os WCC győztes Karel Nikl is tiszteletét teszi, mindketten előadást is tartanak a nagyszínpadon, a nap további részében pedig a céges standokon találkozhat velük a nagyérdemű. De itt lesz még Neil Spooner, Szalma József, Fabio Gerratana, Ardy Veltkamp.

Nem akármilyen nevek és márkák emelik tehát ismét a PontyShow fényét, és teszik jelenlétükkel egyre hangsúlyosabbá európai mércével is. Mindezt úgy, hogy már önmagában a hazai gyártók és forgalmazók standjain is látványosságok sokasága várja az érdeklődőket, akik belekóstolhatnak természetesen a legújabb „pontymágnesekbe”, kaphatnak fogós szerelékeket, illetve kipróbálhatják a legújabb technikai vívmányokat, botokat, orsókat, és egyéb felszereléseket.

Az évről évre – immár nyolcadszor – megrendezett PontyShow történetét mindvégig a fejlődés jellemezte, de az idei kiállítás az eddigieknél is nagyobb lépes lesz technikailag, valamint az ismeretterjesztés és a szórakozás terén:
A színpadon immár nagyméretű TV-n élvezhetjük az előadások képi megjelenését illetve illusztrációit, a szünetekben pedig az érdekes és nemkülönben izgalmas pontyos filmeket. Úgyszintén első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy egy óriási akváriumban pontyok sokaságát, köztük fenséges kapitális példányokat figyelhessünk meg egészen közelről. Szintén most debütál a casting-pálya, ahol a 14-szeres világbajnok Varga György tart bemutatót – és ahol természetesen a közönségből is próbára tehetik magukat a vállalkozó kedvűek.

Az idei PontyShow sem maradhat szimulátorok nélkül, így azok a felnőttek és gyerekek, akik a vásárlás és nézelődés közben kiadós csatákra vágynak, két fárasztógépen küzdhetnek meg álmaik virtuális halával.

Mindezek mellett a belépőjegyek ára az elmúlt évekhez képest nem változik, sőt minden eddiginél értékesebb ajándékot vihetnek haza a látogatók!

Bujáki Gézától - ezen a linken érhetők el: http://www.pontyshow.hu/?page=tips


Az autóval érkezők részére a parkolás ingyenes lesz az Albertirsai úton és a főbejárat melletti parkolóban egyaránt. De tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük a Hungexpót: érdemes az Örs Vezér teréről a BKK 100-as buszjáratát választani, mely pénteken (nov. 11.) 09-17 óra között negyedóránként, szombaton (nov. 12.) és vasárnap
(nov. 13.) 08:10-20:10 óra között félóránként indul az Örs vezér teréről (a Hungexpo főbejáratánál kell majd leszállni).

Értékes ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok, felszerelések… és persze halak

Ősszel a PontyShow lesz a legpontyosabb horgászesemény – ki ne hagyja!

Bővebb információ: www.pontyshow.hu


A videót innen tölthetitek le:

https://mega.nz/#!yBlWRDZR!_sCzaSMtiR3d63ut4zbWzasultPD2vmy6nzzow6d0qs

 

PontyShow Team

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés