Őszi-téli ruhavásár 2.

Már 42 országban van ott a CUKK!

Szinte hihetetlen, hogy több kontinensen már 42 országban értékesíti a CUKK halcsali gyártó a termékeit.

Az ország egyik legrégebbi és legismertebb csaligyártója, a CUKK legújabb fejlesztésével már a kereskedők számára is lehetővé teszi az online rendelést. Az új platform tavasztól már éles üzemben működik.

A 2016-os esztendő egyik legfontosabb CUKK-os újdonsága a B-Terv névre keresztelt, kifejezetten method feederes horgászthoz kifejlesztett etetőanyag.

Nem csak ezt, hanem lényegében a CUKK kínálatának krémjét megtalálhatják majd a Syma csarnok beli horgász kiállítás és vásáron is, ahol a CUKK saját, önálló standdal, és szakértőkkel várja a kedves érdeklődőket!

Gondolták volna, hogy a Cukk már több, mint 34 éve áll a horgászok szolgálatában? 210 féle termék egy része védett szabadalom. A CUKK nagy gondot fordít a minőség fenttartására és ezért még a mai napig is előnybe részesíti a kézi munkafolyamatokat.

Így biztosítva az állandó magas minőséget, amit sok-sok terméknél még a gépesítés sem tudna biztosítani.

Több tucat alkalmazott bő 30 éves szakmai gyakorlata és a zömében manuális munkamódszer együttesen garantálják a minőséget.

A CUKK 210 féle terméket gyárt, melyek nagy része saját szabadalom, amely termékek megváltozatták a horgászszokásokat és igen nagy népszerűségre tettek szert praktikusságuk és jó fogási eredményeik miatt (pl: gyöngykukorica, puffi, stb.).

A CUKK termékei természetes anyagokból készűlnek, nem szennyezik és nem mérgezik a környezetünket.

A CUKK egyetlen célja a horgászok igényeinek maximális kiszolgálása és minél eredményesebb horgázat biztosítása. Továbbra is folyamatosan történik új termékek fejlesztése, kipróbálása. Jelentősebb megrendelés esetén külön igényeket is figyelembe veszünk.

Így indulnak a CUKK kiváló termékei a végfelhasználók felé szerte a világban.

(x)

Kapcsolódó írások:

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

moizespeter
4 éve

Sok szép halat fogtam már a Cukk kukoricával, de most nem e miatt hanem egy itt látható fotó kapcsán írok! Ugye nem állnak a teljes munkaidő alatt a Hölgyek a csalis ládáknál??? Ugye nem?
Ugye van mögöttük egy szék?! És talán csak a fotó miatt kellet felállniuk?!
Nagyon fontosnak tartom a megfelelő munkakörülmények kialakítását! Az egy helyben, állva végzett munka nagyon káros az egészségre, különösen a csípő ízületet terheli nagyon.
Kérem fontolják meg!!!

További jó munkát és sikeres termékfejlesztés kívánok! Üdv!

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés