Szezonindító horgász akciók 920

Amit csak a Cukk-tóban láthatsz!

A CUKK 1998-ban üzembe állította kísérleti tavát, melynek közepén egy szigetről csigalépcsőn le lehet menni a tó fenekére és körpanorámás üvegen keresztűl egészen közelről figyelhető meg a halak élete, táplálkozása, szaporodása, a halak kapcsolata a horgásszal, a csalival, a horoggal.

Megfigyelhető, hogy miként veszi fel a hal a csalit, vagy hogy éppen nem veszi fel és miért nem. Látható az etetési hatékonyság. Látható, hogy melyik etetőanyagot szereti a hal, melyiket nem. Választ kapunk arra is, hogy mi történik a fenéken, ha "döglött" a víz. Mi történik időjárási front előtt, alatt vagy után stb. Egyszóval a CUKK minden olyan kérdésre választ kap a tó fenekén, amelyekről a parton álló horgásznak legfeljebb csak egymásnak ellentmondó sejtései lehetnek.

A legfontosabb eddigi tapasztalat az, hogy ODALENN MINDEN EGÉSZ MÁSKÉNT VAN, MINT AZT A PARTON ÁLLVA EDDIG HITTÜK.A víz alatti világot, nyolc db. hatalmas ablakon keresztül csodálhatjuk. Itt oylan látvány tárul elénk, amiről a parton álló horgász csak álmodhat.


A CUKK itt kíséri figyelemmel a halak mindennapi tevékenységeit, étkezési szokásait, az időjárás befolyását, a szaporodást és ezek tudatában fejleszti temékeit, hogy önök kiváló csalikkal indulhasson egy sikeres horgászatra.

A CUKK tó cégünk büszkesége, hisz rengeteg termék köszönheti létezését az itt szerzett tapasztalatoknak.

Ime egy remek képgaléria a víz alatti felvételekből:

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

cingarpistacingarpista (fikanick)
3 éve

Tomspin egy hónapja írta, én meg most, okt. 25-én, mi van ? , meghaltatok,nem jelentkezett senki az állás hirdetésre, vagy full pecázásban vagytok ?Régóta várunk egy új írásra !

9
TomspinTomspin (fikanick)
3 éve

MÁR LASSAN A SPORTHORGÁSZ IS ÉRDEKESEBB MINT a fishingtime......
Uborkaszezon van?.....vagy ti sem fogtok semmit!?

8
hirdetés (x)
szabolcs7878
6 éve

ha nyerek a lottón,már tudom hogy fog kinézni a pincém:)

7
Peták
6 éve

Üdvözlök mindenkit! Szerintem sokat lendítene a termék iránti érdeklődésen, (valamint a cégnek sem jönne rosszul egy kis bevétel ebből is).... A Cukk termékeket jómagam és családom is évek óta használja , én körülbelül 20 éve horgászom, bátyjaim és nagypapám egy picit régebb óta ! Mi a horgászatok 70-80 %-ban a Rakacai víztározóra járunk horgászni ,főként pontyra és amurra, 2 fajta ízt használunk mindig emellett szoktunk kísérletezni mással is de a Cukk kukorica etetőanyag valamint aromacsalád verhetetlen!!!! Persze mindenki a magáéra esküszik.. :D Fogóssága véleményem szerint megkérdőjelezhetetlen!! Merem ajánlani mindenkinek! Visszatérve a lényegre ha láthatná is az ember hogy miként reagálnak a halak, valamint táplálkoznak biztosan vásárolni is a termékből, akár azonnal akár a későbbiek folyamán bármely értékesítőhelyen ! Ez lenne az egyik legjobb reklám! :)))

6
astur
6 éve

Juhász Ferenc, a Cukk csalikat gyártó cég egy üzleti vállalkozás, ami a termékeinek az értékesítéséből szeretne megélni. Nyilván nem a tulajdonos(ok) háló és fürdőszobájára kiváncsi az ember, de kizártnak tartom, hogy a kísérleti tó promóciós célú megtekintésének lehetősége (természetesen nem úgy, hogy átjáróházat csinálnak belőle, hanem korlátozásokkal, vezetéssel és mondjuk belépőjeggyel) ne dobná meg érezhetően a cég termékei iránti érdeklődést.

Persze erre tudok egy ellenpéldát is; pár éve voltam Münchenben a BMW gyártócsarnokában hasonló promóciós látogatáson, ahol a teljes gyártás végigkövethető volt a kasznielemek sajtoslásától a kész autó lefóliázásáig és azóta sem vettem BMW-t :-))))))))))))

5

Csodálatos és fantasztikus ,Én is elmegyek oda ,személyes részese szeretnék lenni ,ennek az élménynek, idős spóri .

4

persze
a te házadba is bemehet bárki körülnézni, nem? :)

3
egyuri76-vQc
6 éve

Magán emberként be lehet e menni szétnézni nekem is???

2

csodás lehet de miért nem ajánlják az iskoláknak látogatásra?

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Prologic Cruzade 1200

hirdetés