Horgász akciók 920

A Cukk-tó mélyének titka

A CUKK több mint 15 évvel ezelőtt hozta létre kísérleti tavát, melynek közepén egy szigetről csigalépcsőn le lehet menni a tó fenekére és körpanorámás üvegen keresztül egészen közelről figyelhető meg a halak élete, táplálkozása, szaporodása, a halak kapcsolata a horgásszal, a csalival, a horoggal.

Megfigyelhető, hogy miként veszi fel a hal a csalit, vagy, hogy éppen nem veszi fel, és miért nem. Értékelhető az etetési hatékonyság. Látható, hogy melyik etetőanyagot szereti a hal, melyiket nem. Választ kapunk arra is, hogy mi történik a fenéken, ha "döglött" a víz. Hogy viselkednek a halak időjárási front előtt, alatt vagy után.

Egyszóval a CUKK minden olyan kérdésre választ kap a tó fenekén, amelyekről a parton álló horgászoknak legfeljebb csak  sejtései lehetnek. Ezek a tapasztalatok maximálisan megjelennek a termékekben. A másfél évtizednél is hosszabb megfigyelések olyan lehetőségekhez juttatták a csali- és etetőanyag fejlesztőket a cégnél, ami tényleg egyedivé, és elképesztő hatékonnyá tette a termékeket.

Nem az a lényeg, hogy a fejlesztő, vagy a horgász, mit gondol az adott termékről, hanem az, hogy a halak hogyan fogadják. Az összehasonlító teszteket folyamatosan, éveken át lehet ismételni, megerősíteni a tapasztalatokat, a kiváló etetőnél is jobbat csinálni, és állandóan rajta tartani az ujjunkat a folyamatok ütőerén. Többek között ez teszi a CUKK termékeit olyan fogóssá és népszerűvé a horgászok köreiben.

Becsatolunk két videót, vagy ha úgy tetszik egy hosszabb film 2 részét, hogy bárki rácsodálkozhasson, mi is folyik valójában a felszín alatt.További információkért látogassák meg honlapunkat!

(x)

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés