Szezonindító horgász akciók 920

A Cukk-tó mélyének titka

A CUKK több mint 15 évvel ezelőtt hozta létre kísérleti tavát, melynek közepén egy szigetről csigalépcsőn le lehet menni a tó fenekére és körpanorámás üvegen keresztül egészen közelről figyelhető meg a halak élete, táplálkozása, szaporodása, a halak kapcsolata a horgásszal, a csalival, a horoggal.

Megfigyelhető, hogy miként veszi fel a hal a csalit, vagy, hogy éppen nem veszi fel, és miért nem. Értékelhető az etetési hatékonyság. Látható, hogy melyik etetőanyagot szereti a hal, melyiket nem. Választ kapunk arra is, hogy mi történik a fenéken, ha "döglött" a víz. Hogy viselkednek a halak időjárási front előtt, alatt vagy után.

Egyszóval a CUKK minden olyan kérdésre választ kap a tó fenekén, amelyekről a parton álló horgászoknak legfeljebb csak  sejtései lehetnek. Ezek a tapasztalatok maximálisan megjelennek a termékekben. A másfél évtizednél is hosszabb megfigyelések olyan lehetőségekhez juttatták a csali- és etetőanyag fejlesztőket a cégnél, ami tényleg egyedivé, és elképesztő hatékonnyá tette a termékeket.

Nem az a lényeg, hogy a fejlesztő, vagy a horgász, mit gondol az adott termékről, hanem az, hogy a halak hogyan fogadják. Az összehasonlító teszteket folyamatosan, éveken át lehet ismételni, megerősíteni a tapasztalatokat, a kiváló etetőnél is jobbat csinálni, és állandóan rajta tartani az ujjunkat a folyamatok ütőerén. Többek között ez teszi a CUKK termékeit olyan fogóssá és népszerűvé a horgászok köreiben.

Becsatolunk két videót, vagy ha úgy tetszik egy hosszabb film 2 részét, hogy bárki rácsodálkozhasson, mi is folyik valójában a felszín alatt.További információkért látogassák meg honlapunkat!

(x)

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Carp Zoom Nk szék - 1200

hirdetés