Horgász akciók 920

A Horváth Horgászcikkek, több, mint 30 éve a horgászpiacon

A Horváth Horgászcikkek szinte észrevétlenül vannak jelen három évtizede rengeteg horgász hétköznapjaiban. Számtalan olyan hasznos kiegészítőt gyártanak, amiről lehetséges, nem is tudtuk, hogy az ő kezük munkája, mégis ezek segítségével foghatunk több halat, juthatunk szép horgászélményekhez.

A céget 1972-ben alapította meg id. Horváth András, aki szerszámkészítőként, saját tervezésű és készítésű fröccsöntő gépekkel és szerszámokkal kezdte a családi műanyag fröccsöntő vállalkozást.A kezdetekben még nem volt a horgásztra specializálódva a vállalkozás, inkább műanyag virágokat, gyertyatartókat, majd játékokat gyártott 10 éven keresztül.

Néhány játék, talán ismerős a 30-as, 40-es korosztálynak.

Mintegy 32 évvel ezelőtt, 1982-ben jelentek meg az első horgászathoz köthető termékek a cég palettáján.

Az első igazán népszerű saját termék az előkerögzítő volt, melyből azóta több mint másfél millió csomag talált gazdára. Ez az egyik leginkább másolt kiegészítő, s ezzel együtt jár az is, hogy sok a használhatatlan másolat. Az eredeti Horváth-féle rögzítő, hosszú tesztfolyamat és fejlesztés gyömölcse, nem sérülhet meg a damil a használata közben - szemben a silány másolatokkal.

A széles ismertséggel rendlkező termékek sorában előkelő helyen áll a fluoreszkáló kapásjelző is. Ebből közel kétmillió kelt el a mai napig. Itt is meg kell említeni, hogy az eredeti Horváth kapásjelző pontos és precíz tervezésének köszönhetően nem esik le a zsinórról, míg több koppintott változatával is gondok vannak használat közben.

Ez a fajta kapásjelző a méltán legkedveltebb a horgászok körében. Néhány másodpercen át megvilágítva, a sötétben is láthatóvá válik a foszforeszkáló pigmentjeinek köszönhetően.

A sikereken felbuzdulva számos forma, és újítás következett. Minden kapásjelző szétszedhető és szabadon súlyozható, hogy mindenféle körülményhez megtalálhassuk a megfelelőt..

Egy másik nagyon fontos szegmens, ahol visszaköszönnek a Horváth féle termékek,  a dobozok! Ezek a tároló egységek egytől egyig UV és „twisterállók”, méretezésük, belső kialakításuk igen sokféle, és mindig a javasolt módszerhez, azok tárolni kívánt eszközeihez szabott. Minőségét tekintve mindig az élmezőnyhöz tartozott!

Tovább haladva az ismert termékek során, olyan rablóhalas kiegészítők következnek, melyek segítségével a csalit speciálisan tudjuk felkínálni. Ilyen pl. a Lifter, ami elemeli az aljzatról a csalihalat (vagy bármi mást, amit a horgász szeretne), a Forgó T távtartó, ami szerelékek százait óvta meg az összegabalyodástól, vagy a kiemelkedő teherbírású Harcsázó távtartó.  A Rablózó szett, a Roto T távtartó, vagy a búvárúszók és a kosaras búvárúszók is nagyon sokunk táskájában megtalálható.  

A felúszó kiegészítőket persze a békéshalas horgászok is kedvelik. Számos olyan szituáció létezik, amikor a csali aljzatról való megemelése kívánatos - gondoljunk csak a törpeharcsa elleni védekezésre.

A búvárúszók számost hosszúságban, fix gyönggyel és több féle fejméretben készülnek.

A fejlesztések folyamatosak, a cég azon dolgozik, hogy mind több hasznos kiegészítővel lássa el a horgászokat! Az elmúlt időszak innovatív megoldásai közé tartozik például a Ledes-elemes kapásjező is. 

A Horváth Horgászcikk termékei átgondoltak, jól beváltak, és minden apró részletükben a horgászok kényelmét, szép fogásait segítik elő. Keresse a termékeken a cég nevét, logóját, és válassza azt, amelyik már több, mint 30 éves odadással garantálja a kiváló minőséget!

Egy teljesebb termékpaletta áttekintéséhez nézze meg meg az alábbi videót:

(x)  

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés