Horgász akciók 920

Az év újdonsága a Horváth Horgászcikktől!

Nem kell túlmagyarázni az előnyeit egy olyan békéshalas csalinak, ami speciálisan aromázott, fogós, nem romlik meg, és akár többször is újra felhasználható. A Horváth Horgászcikk 2016-os újdonsága, a Flexi Bait ettől egyedülálló.

 Miről is van szó? Elsősorban a békéshalas horgászokat célozza ez a rendkívül praktikus csali. Már régóta ismert a hajszálelőkés csalizás előnye, statisztikák garmadája áll rendelkezésre arról, hogy mennyivel több kapás érkezik, ha nem közvetlenül a horgon kap helyet a csali.

Az egyedi kialakítású, akasztófüllel ellátott csali kombinációk kényelmessé teszik a csalizást. Egy mozdulattal felhelyezhetjük a csalit a horog öblére. Fogósságát növeli lebegő tulajdonsága. Az apróhalaknak ellenáll és többször felhasználható.

Visszazárható tasakban, folyékony aromában 10 db csali található. A csali rendkívül jól magába szívja az íz anyagot, ezért hosszú ideig intenzív csalogató hatású.

Négy féle kialakításban, több ízben és színben kerül forgalomba: golyó, dupla kukorica, kukorica csontival és egy univerzális, ahol a kukoricaszem fölé tetszőleges természetes csalit húzhatunk. Illetve a dupla kukorica és a golyó vanília ízben foszforeszkáló kivitelben is kapható.

A Felxi Bait-et már jó néhány horgász tesztelte, és az eredmények minden várakozást felülmúlnak. Nem csoda, hisz az alakja, a színe, és az íze is csábító. Ahogy az egyik horgásztársunk megfogalmazta, mitől lenne rosszabb az eredetinél? Sőt, az ízanyagai intenzívebbek. Alig várjuk, hogy melegedjenek a vizek, és széles körben ki lehessen próbálni!

Addig is látogassanak el a FEHOVA kiállításra, mert az Energofish standján nem csak megtekinthetik a teljes kínálatot, de meg is lehet vásárolni mindent! (X)

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés