Szezonindító horgász akciók 920

Az év újdonsága a Horváth Horgászcikktől!

Nem kell túlmagyarázni az előnyeit egy olyan békéshalas csalinak, ami speciálisan aromázott, fogós, nem romlik meg, és akár többször is újra felhasználható. A Horváth Horgászcikk 2016-os újdonsága, a Flexi Bait ettől egyedülálló.

 Miről is van szó? Elsősorban a békéshalas horgászokat célozza ez a rendkívül praktikus csali. Már régóta ismert a hajszálelőkés csalizás előnye, statisztikák garmadája áll rendelkezésre arról, hogy mennyivel több kapás érkezik, ha nem közvetlenül a horgon kap helyet a csali.

Az egyedi kialakítású, akasztófüllel ellátott csali kombinációk kényelmessé teszik a csalizást. Egy mozdulattal felhelyezhetjük a csalit a horog öblére. Fogósságát növeli lebegő tulajdonsága. Az apróhalaknak ellenáll és többször felhasználható.

Visszazárható tasakban, folyékony aromában 10 db csali található. A csali rendkívül jól magába szívja az íz anyagot, ezért hosszú ideig intenzív csalogató hatású.

Négy féle kialakításban, több ízben és színben kerül forgalomba: golyó, dupla kukorica, kukorica csontival és egy univerzális, ahol a kukoricaszem fölé tetszőleges természetes csalit húzhatunk. Illetve a dupla kukorica és a golyó vanília ízben foszforeszkáló kivitelben is kapható.

A Felxi Bait-et már jó néhány horgász tesztelte, és az eredmények minden várakozást felülmúlnak. Nem csoda, hisz az alakja, a színe, és az íze is csábító. Ahogy az egyik horgásztársunk megfogalmazta, mitől lenne rosszabb az eredetinél? Sőt, az ízanyagai intenzívebbek. Alig várjuk, hogy melegedjenek a vizek, és széles körben ki lehessen próbálni!

Addig is látogassanak el a FEHOVA kiállításra, mert az Energofish standján nem csak megtekinthetik a teljes kínálatot, de meg is lehet vásárolni mindent! (X)

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Orbit
4 éve

Tegnap kipróbáltam a jó időben, és a pofám leszakadt. 20 perc alatt elhúzta az első 12 kg-os. Délután még egy 8-as, Aztán levágtam a gyári felakasztót róla, és cérnán adtam neki csontival vegyesen. Még 6-ot fogtam, de azok már 5-8 kg-osak voltak. nekem bejött.

3
hirdetés (x)
persze, van spécicorn, flexicorn,ultracorn... akkor a spécorn kiről koppintotta? Ez legalább gondol az egyszerű horgászokra is. A többi CORN-nak nincs füle!persze, van spécicorn, flexicorn,ultracorn... akkor a spécorn kiről koppintotta? Ez legalább gondol az egyszerű horgászokra is. A többi CORN-nak nincs füle! (fikanick)
4 éve

spécicorn? silicorn? ultracorn? ez mind egy kaptafa! ezek kiről koppintották?
Ez itt legalább tényleg új, és nem csak a doboza!

2
.......... (fikanick)
4 éve

Ez csak nekem tűnik Spécicorn koppintásnak???

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Szezonindító horgász akciók 1200

hirdetés