Horgász akciók 920

Linder alumínium hajók a horgászok szolgálatában

Legyen szó tavi evezős csónakról vagy külmotoros folyóvízi hajóról, a svéd Linder márka gyakorlatilag minden vízre ad megoldást, ráadásul gondozásmentes alumíniumból. A test nem darabokból hegesztett, hanem alulapból préselt, hogy még tartósabb legyen. Egy ilyen hajó, ha vigyázunk rá, örök élet!

FISHING 410

A Fishing 410 különösen tavakra kifejlesztett könnyű, palánkos építést mintázó, evezős csónak.
A gyorsabb, s könnyebb haladás érdekében felszerelhető elektromos, illetve 2,5-4 LE benzines Suzuki motorokkal is. Stabil, könnyen evezhető és manőverezhető, akár három személy is kényelmesen elfér benne. Előnyei közé tartozik ezen kívül még, hogy 74 kg-os súlyának köszönhetően, autóval (tetőcsomagtartón) is könnyen szállítható. A csónak éppúgy, mint a repülőgépek, kiváló minőségű, korrózió álló alumíniumból készül.

Hossza 403 cm, szélessége 156 cm és mindössze 74 kg, könnyen mozgatható, ahol nincs sólya, ott is kézzel vízrehetető. Mégtöbb információ itt.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve is szállít a hazai forgalmazó, amely igény esetén magába foglalja a motor, elektromos motor, akkumlátor,halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

FISHING 440

A Fishing 440 kiváló hajó olyan horgászok részére, akik szeretnek új vizeket felfedezni.Rendkívül könnyen szállítható,akár tetőcsomagtartón is,s egy ember is könnyen vízre tuda helyezni akkoris, ha nem áll rendelkezésre sólyapálya. Ezen kívül alkalmas édesvízi kirándulásokra, az egész család számára. Akár 4 fő is könnyen elfér a csónakban, a csomagok elhelyezését pedig a hajófarban, s a középső ülés alatt található rakodótér teszi lehetővé.Könnyű, de tartós, palánkos építést mintázó evezőcsónak, mely könnyen manőverezhető.A haladás megkönnyíthető kisebb 5 LE benzines Suzuki motorral, illetve elektromos motorokkal is. Benzinfogyasztása rendkívül kedvező, alig 0.11 liter tengeri mérföldenként ( 1 tengeri mérföld = 1852m), 13 km/h-ás sebesség mellett. A csónak kiváló minőségű, korrózió álló alumíniumból készül.

94 kg, 431 centi hosszú és 164 széles. Egyéb infók itt.

SPORTSMAN 355

A Sportsman 355 siklóhajó alkalmas csendesebb vizeken való használatra.Tavakon, kisebb-nagyobb folyókon való horgászás, kirándulások során rendkívül kényelmes, továbbá könnyen kezelhető, manőverezhető. Felszerelhetőek rá kisebb Suzuki, benzines (8 LE) motorok, illetve elektromos motorok is, mint például a Torqeedo Cruise 2.0 T. Anyaga kiváló minőségű, korrózió álló alumínium.

79 kiló!!! 355 cm hosszú és 146 cm széles. Még több technikai információ itt olvasható.

SPORTSMAN 445 BASIC

A Sportsman 445 Basic siklóhajó alkalmas családok részére édesvízi horgászatra s vízisíelésre egyaránt. A csomagok elhelyezésére a hajófarban , illetve a középső ülés alatt kialakított rakodóhelyen van lehetőség. A hajó fel van szerelve alumínium padlólappal, fürdőlétrával, illetve egy automata szivattyúval a hajófenékben. Anyaga kiváló minőségű, korrózió álló alumínium. A hajót egy 10 LE Suzuki motor is fürgén mozgatja, de maximum egy 20 LE Suzuki kézikormányzású motor szerelhető rá.Elektromos motorokkal is könnyen mozgatható, például egy 4kW teljesítményű Torqeedo egy személlyel siklásba hozza.
A hajó Securmark biztonsági jelzésekkel van ellátva: kicsi micro pontokból álló egyedi ID kódok vannak elrejtve a hajótest számos pontján, így a hajó könnyen beazonosítható bármilyen jellegű probléma során.

451 centi hosszú, 175 széles, és 177 kiló.

Részletek itt.

Számos kiegészítő és felszerelés kapható a hajókhoz, ami egyszerűsíti, kényelmesebbé teszi a horgászatot. Kattints a linderhajo.hu-ra és győződj meg róla személyesen.

Kapcsolat, iformáció:

+36 20 9420 747

Megafon-Forte Zrt.

Balatonfüred, Siske utca 58.

Tiszafüred, Hunyadi u. 1.

info@clubzander.com

 

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Ajándék Timár Mix etetőanyag minden rendeléshez!

hirdetés