Horgász akciók 920

Rizottó haldarabokkal


Hozzávalók:

Kockázd fel a halfilét. A citromlevet keverd össze sóval, borssal, összevágott petrezselyemmel és olajjal. Forgasd meg benne, a kockára vágott halat. Tedd a hűtőbe, fedővel letakarva, 30 percre. A rizottóhoz hevíts vajat, pirítsd meg benne a kockára vágott hagymát és az összevágott fokhagymagerezdet. Add hozzá a rizst és folyamatos kevergetés mellett, párold üvegesre. Fokozatosan, állandó keverés mellett, öntsd hozzá a forró levest és a bort. Az újabb adag csak azután következhet, amikor a rizs az előzőt már teljesen magába szívta. 20 percig főzd. Az utolsó 5 percben, add hozzá a vékony csíkokra vágott hagymaszárat. Ízesítsd sóval és borssal, majd keverd bele a maradék vajat. A felkockázott halat, óvatosan helyezd a rizsre, majd takard le fedővel és alacsony hőmérsékleten, 5 percig főzd. Ezután keverd bele a zöldségeket. Végül szórj a rizottóra összevágott petrezselymet és reszelt sajtot.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés