Párizsi halfilé


Hozzávalók:

1 kg harcsafilé
3 dl tej
4 db tojás
40 dkg liszt
2 csipet só
3 dl étolaj

A halfiléket(lehet ponty vagy süllő is) szeletekre vágjuk és sóval meghintjük.
Egy nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk a hozzávalókból.
Ha készen van, rakjuk fel az olajat, melegedni.
A halfiléket lisztbe mártjuk, majd a masszába és ezután rögtön a forró olajba rakjuk.
Szép barnára sütjük őket és burgonyapürével vagy friss salátával tálaljuk.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés