Olívás harcsaragu


Hozzávalók:

1 kg harcsafilé
2 marék olívabogyó
1 db kaliforniai paprika
1 marék gyöngyhagyma
4 evőkanál olívaolaj
1 db citrom
1 csipet bazsalikom
1 csipet só
1 csipet bors

Egy serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat,hozzáadjuk a kockára vágott paprikát.
A harcsafilét felkockázzuk és a paprikához adjuk és közben ízesítjük.
5 percig pároljuk együtt majd hozzáadjuk az olívabogyót és gyöngyhagymát.
Egy egész citrom levét rányomjuk és készre főzzük 5 perc alatt.
Egy kevés fehérborral pótoljuk az elpárolgott szaftot.
Köretnek péksütemény vagy jázmin rizs a legjobb.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés