Horgász akciók 920

Olívás harcsaragu


Hozzávalók:

Egy serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat,hozzáadjuk a kockára vágott paprikát.
A harcsafilét felkockázzuk és a paprikához adjuk és közben ízesítjük.
5 percig pároljuk együtt majd hozzáadjuk az olívabogyót és gyöngyhagymát.
Egy egész citrom levét rányomjuk és készre főzzük 5 perc alatt.
Egy kevés fehérborral pótoljuk az elpárolgott szaftot.
Köretnek péksütemény vagy jázmin rizs a legjobb.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés