Horgász akciók 920

 

?Jó napot! Jó bevágást! Lehet hogy nem ide tartozó téma, de gondoltam megkérdezem. Tudnátok segíteni halsütési tippeket adni, adott esetben az érdekelne hogyan lehetne minél jobban eltüntetni a szálkákat. (irdalás és többi praktika) Halottam már olyan városi legendákat hogy a beáztatáson van a hangsúly (tejben, citromlében...) Előre is köszönöm a segítséget. És elnézést ha nem a témához kapcsolódik.

6 éve 1 hozzászólás

A

válasza

Citromlé az tényleg nyerő, feloldja a szálkákat, de ugyan így a sűrű beirdalás is eredményes, ha jól ált van sütve a halhús.

Akad némi tapasztalatod, vagy csak hozzáfűznél valamit? Ne fogd vissza magad, szólj hozzá a témához!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Kanadai
6 éve

Köszönöm a választ.

1
Horgász akciók 250

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Tovább a Fishing Time-ra »
Gator bakancs 1200

hirdetés