Horgász akciók 920

Szezámmagban sült halszeletek


Hozzávalók:

A halszeleteket sózzuk és borsozzuk.
Lisztbe, felvert tojásba és szezámmagba panírozzuk.
Az olívaolajat felmelegítjük és rakunk bele vajat.
Ha felmelegedett a zsiradék, belerakjuk a halszeleteket és közepes lángon átsütjük.
Köretnek friss saláta, vagy burgonyapüré is illik hozzá.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés