Szezámmagban sült halszeletek


Hozzávalók:

1 kg fogasfilé
10 dkg liszt
6 db tojás
30 dkg szezámmag
1 ek só
1 csipet bors
10 dkg vaj
1 dl olívaolaj

A halszeleteket sózzuk és borsozzuk.
Lisztbe, felvert tojásba és szezámmagba panírozzuk.
Az olívaolajat felmelegítjük és rakunk bele vajat.
Ha felmelegedett a zsiradék, belerakjuk a halszeleteket és közepes lángon átsütjük.
Köretnek friss saláta, vagy burgonyapüré is illik hozzá.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés