Horgász akciók 920

Paprikás pisztráng


Hozzávalók:

A pisztrángokat lefilézzük.
A paprikát elkeverjük a liszttel és ebbe mártjuk a halszeleteket. Olívaolajon, 3-4 perc alatt megsütjük.
Az édesburgonyának vizet forralunk és belerakjuk a kockázott burgonyát.
Ha megfőtt, leszűrjük és egy serpenyőbe rakjuk, 5 dkg vajjal.
Átforgatjuk és már kész is a köret. Friss snidlinggel is megszórhatjuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés