Paprikás pisztráng


Hozzávalók:

4 db pisztráng
4 db édesburgonya
15 dkg liszt
5 dkg fűszerpaprika
3 ek olívaolaj
5 dkg vaj
1 csipet só
1 csipet bors

A pisztrángokat lefilézzük.
A paprikát elkeverjük a liszttel és ebbe mártjuk a halszeleteket. Olívaolajon, 3-4 perc alatt megsütjük.
Az édesburgonyának vizet forralunk és belerakjuk a kockázott burgonyát.
Ha megfőtt, leszűrjük és egy serpenyőbe rakjuk, 5 dkg vajjal.
Átforgatjuk és már kész is a köret. Friss snidlinggel is megszórhatjuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés