Ananászos halragu


Hozzávalók:

1 db ananász konzerv
70 dkg halfilé
2 kanál vaj
2 marék mazsola
3 ek liszt
1 dl fehérbor
1 csipet só
1 csipet fehérbors
2 dl tejszín
1 db citrom

 A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni.Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat.
Lefedve, 3 percig pároljuk és megszórjuk liszttel.
Felengedjük forrásban lévő alaplével vagy vízzel.
Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük.
Ráízesítünk citromlével és pár csepp fehérborral tesszük tökéletessé.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés