Őszi-téli ruhavásár 2.

Ponty horgászata

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

majom2majom2 (fikanick)
5 éve

Sziasztok!
Még új vagyok és nem igen értem a szabályokat. Az új tilalmi rendszerben azt irja, hogy majus 2. és 31. között van a ponty tilalmi időszaka. Ez most azt jelenti, hogy ekkor egyáltalán nem szabad pontyra horgászni vagy csak nem szabad hazavinni a pontyot?
Szóval ha én májusban a Balatonon ponytra horgászok és jön a halőr akkor megbüntet?

4
hirdetés (x)
amurfogo2001
5 éve

a pontynak nagy, sűrű etetés kell. egy etető kosár erejére nem sereglenek oda csak ha az orruk elé dobjuk. mellesleg pontyot sokkal nehezebb folyón fogni, nem azért mert a tavon mindenhol tudunk horgászni meg össze van sűrűsödve, hanem mert a tavon bármilyen csalival horgászhatunk. pl: ha veszel egy méregdrága banános-ananászos pop up pelletet és bedobod mondjuk a kettős-körösbe, várhatsz napokig, csak a törpe fogja cibálni, míg tavon jó eséllyel foghatsz 10 kiló feletti potykát

3
burai61
7 éve

Sajnos ez van a Kőrösök mentén is .

2
Berza
7 éve

Legkedveltebb, legelterjedtebb halacskánk. Én a dunán vettem őket (is) üldözőbe, több kevesebb sikerrel..sajnos az a tapasztalatom hogy azon a dunaszakaszon ahol én próbálkoztam több helyszínen is több álmatlan éjszakán is és több olyan napon, amikor azthittem minden passzolt..nagyon foghíjassá vált a csapat. Valószínűleg, sőt biztosnak is gondolom, hogy ez leginkább ezen a szakon belüli túlhalászatnak tudható be. Sajnos nemegyszer látuk feederezés közben is, hogy kedves halászbácsi meghúzta kedvenc köveinket, vagy akár a kisdunát.

1
Maritime 2018 dec

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Tovább a Fishing Time-ra »
RS horgászfotel

hirdetés