Horgász akciók 920

Csónak tréler

Üdv!
Eladásra kínálom az egy éves üvegszálas sok extrával felszerelt csónakomat a hozzá való trélerrel együtt. Amit az építésről tudni kell : A csónaktest kialakításakor a sablon be lett bevonva üvegszál erősítésű műgyantával és mivel utolsó darab volt nem lett leválasztva a sablonról, ezenkívül a test kívülről kapot egy 2mm.-es poliuera bevonato az elején az él (nem tudom mi a hivatalos neve ) meg lett erősítve egy 1mm.-es rozsdamentes acél lemezzel, amire szintén poliuera bevonat került. Az fent felsoroltak miatt a csónak soha nem fog berepedezni, mint általában az üvegszálas csónakok és sokkal masszívabb is azoknál. Nyugodtan ki lehet húzni sérülés nélkül akár beton rámpára is. A súly kb.250 kg. A mérete 5x1.7m , 50cm. magas hátúl. A fartükör hosszú csizmás motorhoz lett kialakítva. Elől található egy horgony kamra és egy nagy vízmentes tároló rekesz, hátul 2 kisebb tároló rekesz. Előre 4db 110Ah rocket belefér.
9.9/20 as tohatsuval,teljes felszereléssel,2 fővel 29km/h, felfelé 24km/h a Dunán. 20-as motor kell rá! 110Lbs elektromos motorral 7km/h, 70Lbs rhinóval 6km/h.
Extrák: Fürdő létra, oldalt 4 kisebb kikötő bika, elől és hátul 1-1 nagyom kikötő bika, fenékszivattyú ,vertikális bottartók elől-hátul, szivar gyújtó, 2db. usb töltő, napernyő tartó, szonár jeladó tartó hátul és jobb oldalt, 2 külön elektromos vezeték fut az első tárolóból hátra egy 12mm2-es 100A-el biztosítva és egy 8mm2.-es 50A.-el biztosítva,175A-es csatlakozó az elektromos motornak. Hátsó pozíció fény, első lámpa (jelenleg leszerelve de adom hozzá), wobler tartó. A szőnyeg kivehető,így könnyen tisztítható.
A tréler görgős, 4-6m. es csónakhosszig használható és gyakorlatilag minden állítható rajt. (minden szerelvény knott) Műszaki azt hiszem még 1 évig érvényes.
Az ár: 900.000 magyar forint, tréler csónak. Kérésre küldök tel.számot.
Köszönöm,hogy elolvastad! Trollok kíméljenek,rengeteg munka van bennt.

tel. 36 20 222 12 75

  • Eladó: Flaxa Péter
  • Ár: 900000
  • Feltöltve: 2021. jan. 07., 17:32

Privát üzenet küldése a hirdetőnek

Üzenet írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés Facebook-kal
 

Kérdések, hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

DAM XTherm termoruha szett 640 34e
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés