Készletkisöprés! 3752 termék akcióban! Nézz körül »

Írj értékelést rólunk!

Amennyiben elégedett voltál a vásárlással és másoknak is ajánlanál bennünket, nagyon örülnénk, ha értékelnél minket a Facebook-on vagy a Google-ben. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Természetesen ha elégedetlen voltál velünk, akkor is szívesen vesszük a véleményed, hiszen ezáltal jobbá, kényelmesebbé tehetjük a vásárlást a Fishing Time horgászáruházban!

 

Ha nemrég kaptad meg a csomagodat és minőségi vagy garanciális problémád van (sérülten vagy hiányosan kaptad meg a csomagot, esetleg a rendelt horgászcikk minősége nem az általad elvárt), kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon és segítünk megoldani a problémát! Ha elállnál a vásárlástól, 30 napon belül még csak megindokolnod sem kell, visszavásároljuk a terméke(ke)t! Tovább az ügyfélszolgálatra »

 

Vásárlói értékelések

Vásárlóink 4.7/5 -re értékelnek bennünket.
Összes értékelés megtekintése »

5/5
Köszönöm szépen ,másnapra meg is kaptam a Dam Thermo ruhámat amivel maximálisam meg vagyok elégedve ,mégegyszer köszi ....

Horváth Dénes Dini, 1 hete
5/5
Gyors, megbízható, azt kaptam, amit vártam. Teljesen meg vagyok elégedve. Egyetlen negativum, hogy számlát nem kaptam. Ha véletlenül gond...

László Péter, 1 hete
5/5
Gyors és korrekt. Köszönöm.

Bobb Gergely, 2 hete
5/5
Gyors szállítás! Csütörtök délelőtt rendeltem pénteken megérkezett

Latinyák Richárd, 2 hete