Horgász thermoruha vásár Nézz körül »

Beállított szűrők: × márka: Mitchell × szűrők törlése

2 különböző típus!

Utazó horgászbotok, Mitchell travel botok, Mitchell utazó botok, Mitchell travel horgászbotok, akciós kis méretű, többrészes horgászbotok rövid szállítási hosszal. A horgász bárhová is utazik pecázni akar, se ehhez legpraktikusabb egy travel bot, ami mindig elfér a kocsiban, a repülőn a poggyászban és nem kell lemondanunk a horgászatról bármerre is járunk a világban. De nem csak külföldi utazásaink során hasznos, cserkelő horgászoknak, ertős, fás, cserjés vízpartokon is sokkal könnyebb a cserkelés egy nagyjából fél méteresre szétszedhető bottal felfedezni a horgászehelyeket, mint egy méternél is sokszor nagyobb szállítási hosszú kétrészes bottal. Nem utolsó sorban azok is élvezhetik előnyét, akik kerékpárral, motorral járjnak horgászni, vagy akár tömegközlekedési eszközzel közelítik meg egy nagyváros folyóját. Travel bot válaszáskor próbáljunk kemény tokkal vásárolható botot rendelni, ha a gyártó nem biztosít hozzá keménytokot, akkor vásároljunk külön, mert szállítás közben könnyedén megsérülhet a bot vagy a gyűrű. Népszerű tavel botos márkák: Abu, Penn, Berkley, Dragon, Savage Gear, Fox Rage

Gyakori kérdések

Repülőre fel lehet vinni a travel horgászbotot?

Fel, válasszunk olyat méretűt, ami a hátitáskában is elfér.

Mitől jó egy travel horgászbot?

Számos előnye van és itt mind a szállíthatóságból ered. Kevesebb helyet foglal, kisebb esélyünk van eltörni, főleg, ha keménytokban tartjuk.

Egy általános, amolyan mindenes utazóbotot szeretnék, milyen legyen?

2,1-2,4 méter hosszú és 10-35 gramm dobósúly körüli, ezzel lehet balinozni, csukázni, kisebb harcsákat is kifáraszthatjuk velük, de ha tengerre megyünk, akkor pár kilós halakig partról is megvan az esélyünk, hogy megfogjuk a ragadozókat.

Nem törik könnyébben, mert több részből áll?

A kérdés jó, de ezek már olyan technológiával és anyaggal készült botok, hogy nem befolyásolja a bot minőségét hány tagból áll.

Travel bot márkák, amiket beszerezhetsz nálunk:

%akciós termékek »