kategóriák  
Shimano Alivio CX Feeder feederbot
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

Shimano Alivio CX Feeder feederbot

Shimano Alivio CX Feeder feederbot

Shimano Alivio CX Feeder feederbot

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Shimano Alivio CX Feeder feederbot

Az Alivio CX Feeder egy új, megfizethető árú, de kiváló minőségű feeder botcsalád. A karbon- és geoszálak együttesével valamint Shimano Hardlite vezetőgyűrűkkel rendelkezik. A modellek lefedik a magyar vizeken leginkább használatos feederbotok legszélesebb spektrumát.


Shimano Alivio CX Feeder feederbot

 

Értékelések és vélemények Shimano Alivio CX Feeder feederbot termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Shimano Alivio CX Feeder feederbot termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Shimano Alivio CX Feeder feederbot - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 ( 9 értékelés alapján)

, 2 éve

Esetleg valakinek nincs Shimano alivio feeder medium bothoz eladó ALCXMFDR2 cikkszámú alkatrésze?

, 4 éve

Nemrég kezdtem a feederezést, ehhez egy Alivio BX-et használok 3,96m-es hosszban. Nagyon vékony, kecses jószág. Erős és hajlékony, megbízható társ. 2 kilós pontyok mellett meg sem nyikkan az orsó, elegendő a bot rugalmassága a fárasztáshoz.

, 4 éve

2 db medium 360-asat használok, nagyon könnyű, jó karakterisztikájú bot, tökéletes bot lenne, de nekem valamiért a főzsinór első néhány méterét (ami csalizás esetén használatban van) már egy horgászat alatt is tönkreteszi a gyűrűzés (valószínűleg a spicc tag gyűrűi). A zsinór teljesen hullámos lesz és a felülete kissé érdessé válik, emiatt pedig dobáskor gubancolódik és elég sokat szakad. A zsinór feltekerésénél, és fárasztásnál erezhető, hogy akad a spicctag gyűrűin a zsinór, annak ellenére, hogy sérülés a gyűrűkön nem látható. Mindkét bot esetén jelentkezik a probléma, próbáltam mindkét spicctaggal, és már többfajta zsinórral is. Más esetleg tapasztalt ilyen problémát a bot esetében?

, 4 éve

Életem legelső halát, ami egy 11,5 kg-os Sziki Ponty volt, ilyen feeder bottal fogtam :)

, 4 éve

Az Alivio termékcsalád tökéletesen eltalált, ráadásul viszonylag olcsón lehet hozzájutni a botokhoz. Az Alivio pergető és feeder botokat is használom, soha egyikkel se volt gondom. Hiába erős botok, a kisebb súlyú halak fárasztása is élmény velük, de a 10 kg körüli pontyok kirohanásait is nagyon jól lehet kezelni vele. Egy jó orsóval nagyobb távolságok is meghorgászhatóak a kisebb bottal is. Ebben az árkategóriában szerintem verhetetlen.

, 4 éve

Nagyon jó bot, kiváló érzékenységű. Egy tavi 10 kg-os tő potykát is sikerült vele kiszednem... Megbízható. ;)

, 4 éve

Mind a két méretet használom. Sohasem hagyott még cserben. Könnyű, viszonylag megfizethető árú bot. Érdemes finom orsóval használni.

, 4 éve

Nekem 360-as medium van. Elvárásaimnak tökéletesen megfelel. Könnyű bot. Fárasztás közben szépen korrigálja a hal kirohanásait. Nem utolsó sorban a vászon tok is minőségi anyagból van. A másik feeder botomnak (ET DX Kevlar Heavy feeder) a tokja a gyűrűknél már régen szétszakadt, de ennek még kutya baja, pedig sokkal régebb óta megvan.

, 4 éve

Kiváló ár-érték arányú feederbot, bár a nagyobb dobótávolság elérése érdekében inkább a hosszabb változatot célszerű választani.

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Prologic Cruzade 1200
%akciós termékek »