Őszi KÉSZLETKISÖPRÉS több, mint ezer termék brutál akcióban! Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Pezon & Michel × szűrők törlése

Pezon & Michel
Eaux Vives Source Shoulder Bag M pergetőtáska

Pezon & Michel Eaux Vives Source Shoulder Bag M pergetőtáska klasszikus külső, minőségi anyaghasználat.
9.999 Ft/db
nem rendelhető  

Pezon & Michel
Eaux Vives Source Belt pergetőtáska

Pezon & Michel Eaux Vives Source Belt pergetőtáska
12.899 Ft/db
nem rendelhető  

Pezon & Michel
Eaux Vives Source Bag S pergetőtáska

Pezon & Michel Eaux Vives Source Bag S pergetőtáska klasszikus külső, minőségi anyaghasználat.
13.299 Ft/db
nem rendelhető  
3 különböző típus!

Pezon & Michel
Eaux Vives Source Shoulder Bag L pergetőtáska

Pezon & Michel Eaux Vives Source Shoulder Bag L pergetőtáska klasszikus külső minőségi anyaghasználat.
14.999 Ft/db
nem rendelhető  

Pezon & Michel
Eaux Vives Source Bag L pergetőtáska

Pezon & Michel Eaux Vives Source Bag L pergetőtáska minőségi anyaghasználattal, nem csak pergetőhorgászok...
17.199 Ft/db
nem rendelhető  

Pergetős táskák garanciával, Pezon & Michel pergető táskák dobozokkal, Pezon & Michel vízálló pergetőtáska, olcsó Pezon & Michel horgásztáska pergetéshez, műcsalis táska, pergető válltáska, pergető övtáska, hátitáskák pergető horgászoknak, ragadozóhalas táskák, akciós Rapala sling bag, pergetőtáska dobozokkal, dobozzal, műcsalis kézitáska, pergető mellények óriási választéka horgász webshopunkban. Tényleg hatalmas már a választék, időközben a Delphin is felzárkózott kiváló minőségű és elrendezésű műcsalis táskákkal, amik olykor műanyag dobozt is tartalmaznak. Olyan sok márka célozta meg a pergető horgászokat táskával, hogy a válsztékban hosszasan válogathatunk és biztos, hogy találunk a célnak vagy elképzezlésünknek megfelelő terméket. A pergető táskákon trónoló Rapala és Berkley babérjaira tör a Delphin mellett a Fox Rage, a Dam, a Savage Gear is, akik széles választékkal és jó minőséggel jelentkeztek be a pergetőtáskák piacára.

Gyakori kérdések

Milyen pergető táskát ajánlotok?

A kérdés, hogy mire, hogyan horgászol! Az egyszerűség kedvért három kategóriába sorolnánk ezeket a pergetőtáskákat, a legkisebb, kompakt méretű, amiben egy közepes méretű doboz elfér, és még apróságok, ez lehet akár sling bag is, a lényeg, hogy egy jól átgondolt, leszűrt műcsali választékkal indulunk horgászni. Tudjuk hol és mit akarunk fogni, leginkább egy max két halfaj a cél. A kettes kategória, amikor felfedezni indulunk és egy még nem zavaróan, de nagy táskában négy nagy doboznyi műcsalit cipelünk, plusz apróságokat. Célunk, hogy a lehető legtöbb halfajt meghorgászhassuk. A harmadik az a kategória, aki leáll a vízpart mellé autóval, vagy csónakba bepakolja ami csak befér, mert mindig pont az hiányzik, ami otthon marad alapon. Ennek a típusú embernek való például a Rapala Magnum táska.

Dobozzal vagy doboz nélkül olcsóbb?

Mint a kínai piacon, doboz nélkül olcsóbb, de ha külön vásárolsz dobozt, már nem feltétlenül. Egy jó minőségű doboz - amit a komolyabb cégek tesznek is bele -, borsos árosn vásárolható meg és egyik másik táskában 4 doboz is található.

Vízálló Pezon & Michel pergető táska létezik?

Igen, elsőként talán az Illex Bakkan széria volt a piacon, feltűnő sárga és kék színélvel könnyedén felismerhető volt a kiállításokon, vagy a vízparton. Ma már nincs olyan márka, aki ne gyártaott volna hasonlót több kevesebb sikerrel.