kategóriák  
Fox Rage Predator  Rig Bin - előketartó
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Fox Rage Predator Rig Bin - előketartó

A szerelékek tárolása néha igazi rémálom, de a Rig Bin segítségével könnyen tárolhatunk sok előkészített előkét gubancolódás veszélye nélkül. • Egyszerű megoldás a szerelékek tárolására • Tömör hab maggal a horgok tárolására • 20 szerelékrögzítő tüskével


Predator Rig Bin

Storing traces can be a nightmare at times, but our Rig Bin makes it easy to store lots of pre-prepared traces without the chances of them tangling. • Easy solution for storing pre-tied traces • High denisty foam core for hook storage • Swivel retaining strip for 20 rigs


 Rig Bin - előketartó

Értékelések és vélemények Fox Rage Predator Rig Bin - előketartó termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Fox Rage Predator Rig Bin - előketartó termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Fox Rage Predator Rig Bin - előketartó - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »