kategóriák  
Berkley Flex Grub 7.5
  

Berkley Flex Grub 7.5

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Berkley Flex Grub 7.5 Rainbow
  • Berkley Flex Grub 7.5 Firetiger
  • Berkley Flex Grub 7.5 Pearl
  • Berkley Flex Grub 7.5 Lime
  • Berkley Flex Grub 7.5 Ghost
Berkley Flex Grub 7.5 Rainbow

Berkley Flex Grub 7.5 Rainbow

Berkley Flex Grub 7.5 Firetiger

Berkley Flex Grub 7.5 Firetiger

Berkley Flex Grub 7.5 Pearl

Berkley Flex Grub 7.5 Pearl

Berkley Flex Grub 7.5 Lime

Berkley Flex Grub 7.5 Lime

Berkley Flex Grub 7.5 Ghost

Berkley Flex Grub 7.5 Ghost

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Berkley Flex Grub 7.5 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Berkley Flex Grub 7.5

Ez egyfajta tviszter, barázdált testtel, és kellően vékony farokvégződéssel. A teste vaskos, erőteljes, ez megkülönbözteti szinte valamennyi vetélytársától.

A 7.5 és a 10 centis Berkley Flex Grub süllőre, csukára vagy akár télen balinra is jó választás. Rossz szín nincs benne, mindegyik jó valamelyik víztípusra, átlátszóságra.

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása
Berkley horgászcuccok a webshopban

Berkley

1937 nyarán a 16 éves Berkley Bedell műlegyek eladásával indította el a cégét.

A Berkley az eltelt majd 80 esztendő alatt a világ egyik legmodernebb, a horgászsportnak talán a legtöbb újdonságot nyújtó cégévé nőtte ki magát. A modern technológiai eljárásokat alkalmazó cég legfontosabb elvei közé tartozik, a kutatásra és fejlesztésre fordított összeg nagysága, mely hosszú évek óta garantálja, hogy minden szezonban előrukkoljon valami olyasmivel, amellyel korábban nem találkozhattunk a piacon. Úttörő munkájának gyümölcsei között megtaláljuk a Trilene zsinórcsaládot, a Skeletor botokat, Power Bait vagy a FLEX névre keresztelt csalikat, a FireLine, a Whiplash fonott zsinórjait, vagy a GULP! Alive forradalmi termékeit.

A Berkley-nek hatalmas érdemei voltak abban, hogy a Pure Fishing név alatt a világ néhány vezető horgászcikk gyártója egyesíthette erőit, s immáron közös elvek, fejlesztési vonalak, s megosztott know how-k alapján elégíthetik ki a horgászok igényeit.

A Berkley nagyon sok konkurens márkával ellentétben a stratégiai termékeinek hatalmas részét (összes monofil és fonott zsinór (!), GULP! Alive, FLEX műcsalik, stb) a mai napig az Egyesült Államokban, Spirit Lake-ben saját maga gyártja.

Hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek a Skeletor, a Pulse vagy a Ripple botok, zsinór fronton a Berkley egyedülálló a világon, a Nanofillal a mai napig konkurencia nélkül állnak. A műcsali kínálatuk elképesztő, minden túlzás nélkül valamennyi horgászmódszerhez többféle minőségben és ársávban kínálnak termékeket. Biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes szezonban kirukkolnak egy világszabadalommal.

Berkley horgászcuccok a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Berkley Flex Grub 7.5 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (3 értékelés alapján)

, 1 éve

Süllő, csuka szereti, szerintem jó gumi, remek áron !

, 2 éve

Nagyon jó!

, 2 éve

Mindig van a pergető táskámban!

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!