kategóriák  
Berkley Flex Cutt Shad 10
  
BLACK FRIDAY! Nézd meg horgász FEKETE PÉNTEK ajánlatainkat! Tovább »

Berkley Flex Cutt Shad 10

Értékelések: (írd meg az első értékelést)

  • Berkley Flex Cutt Shad 10 Firetiger
  • Berkley Flex Cutt Shad 10 Chartreuse
  • Flex Cutt Shad, ajánlott jigfej Round Head 15 gramm
  • Berkley Flex Cutt Shad 10 Pearl
Berkley Flex Cutt Shad 10 Firetiger

Berkley Flex Cutt Shad 10 Firetiger

Berkley Flex Cutt Shad 10 Chartreuse

Berkley Flex Cutt Shad 10 Chartreuse

Flex Cutt Shad, ajánlott jigfej Round Head 15 gramm

Flex Cutt Shad, ajánlott jigfej Round Head 15 gramm

Berkley Flex Cutt Shad 10 Pearl

Berkley Flex Cutt Shad 10 Pearl

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Berkley Flex Cutt Shad 10 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Berkley Flex Cutt Shad 10

A FLEX család 2014-es újdonsága volt ez a sorozat. Kellemesen lágy anyagával, a faroknyélen látható karcsúsító szedésekkel egy igen jól mozgó műcsali született. A süllőhorgászatban ma népszerű alacsony profilú plasztikok táborát gyarapítja. A Cutt Shad modellek nagyon jól teljesítenek nagy folyóinkon, a Tiszáról, a Dunáról, de a Balatonról és pl. a Muráról is nagyon szép beszámolókat kaptunk! A 10 centis változat a csukák és a süllők kedvence.


Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása
Berkley horgászcuccok a webshopban

Berkley

1937 nyarán a 16 éves Berkley Bedell műlegyek eladásával indította el a cégét.

A Berkley az eltelt majd 80 esztendő alatt a világ egyik legmodernebb, a horgászsportnak talán a legtöbb újdonságot nyújtó cégévé nőtte ki magát. A modern technológiai eljárásokat alkalmazó cég legfontosabb elvei közé tartozik, a kutatásra és fejlesztésre fordított összeg nagysága, mely hosszú évek óta garantálja, hogy minden szezonban előrukkoljon valami olyasmivel, amellyel korábban nem találkozhattunk a piacon. Úttörő munkájának gyümölcsei között megtaláljuk a Trilene zsinórcsaládot, a Skeletor botokat, Power Bait vagy a FLEX névre keresztelt csalikat, a FireLine, a Whiplash fonott zsinórjait, vagy a GULP! Alive forradalmi termékeit.

A Berkley-nek hatalmas érdemei voltak abban, hogy a Pure Fishing név alatt a világ néhány vezető horgászcikk gyártója egyesíthette erőit, s immáron közös elvek, fejlesztési vonalak, s megosztott know how-k alapján elégíthetik ki a horgászok igényeit.

A Berkley nagyon sok konkurens márkával ellentétben a stratégiai termékeinek hatalmas részét (összes monofil és fonott zsinór (!), GULP! Alive, FLEX műcsalik, stb) a mai napig az Egyesült Államokban, Spirit Lake-ben saját maga gyártja.

Hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek a Skeletor, a Pulse vagy a Ripple botok, zsinór fronton a Berkley egyedülálló a világon, a Nanofillal a mai napig konkurencia nélkül állnak. A műcsali kínálatuk elképesztő, minden túlzás nélkül valamennyi horgászmódszerhez többféle minőségben és ársávban kínálnak termékeket. Biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes szezonban kirukkolnak egy világszabadalommal.

Berkley horgászcuccok a webshopban »

Fizetés és szállítás

Kiszállítás díja: 9.990 Ft-tól INGYENES, alatta 990 Ft
Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Berkley Flex Cutt Shad 10 - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Gyakran vásárolják együtt:
Berkley Flex Cutt Shad 10
Ez a termék:
Berkley Flex Cutt Shad 10 [021303796]
Ár: 18.690 Ft
Berkley Flex Cutt Shad 10
Berkley Flex Cutt Shad 10 [021303799]
Ár: 18.690 Ft

Kiemelt ajánlatunk:

Black Friday 2018